Balazs00xx kérdése:
Az adipex mellé való fehérje, és vitamin szedés nem okoz problámát igaz?
Figyelt kérdés
illetve kreatin kúrát is csinálnék, írjatok ,
Nem arra vagyok kíváncsi ,hogy adipex így úgy
válasz indokkal !köszönöm üdv.
2011. szept. 27. 17:02
1/6 anonim válasza:
Hypo kúrához (naponta meginnék 1-2 decit) szednék mellé Forever Livinges vitaminokat és Mandurából is lehajtanék 1-2 decit, mert jó drága. Ez ugye nem okoz problémát igaz?
Nem arra vagyok kiváncsi, hogy a Hypo így-úgy.
válasz indokkal !köszönöm üdv.
2/6 A kérdező kommentje:
adipex retard-.- fogyikám .. ha nem tudod mi az.. sajnálom
és tudom mik a hatásai ..
2011. szept. 27. 17:35
3/6 anonim válasza:
Ha tudnád mi a hatása, fogyikám, akkor tudhatnád, hogy tartós súlycsökkentésre nem alkalmas a hosszútávú hatása miatt :D
4/6 A kérdező kommentje:
tudom.. azért akarom elkezdeni ,hogy a gyomrom összeszűküljön ... aztán szevasz simán edzés tovább mint ahogyan eddig.. csak egy apró lökés..
2011. szept. 27. 17:40
5/6 anonim válasza:
te vagy a retard, nem az adipex :D
6/6 anonim válasza:
Nyuszi :DDD
Kérdező: amúgy sztem tényleg mérlegelned kéne, hogy a sok sz.rt, amit az adipex-szel kapsz, nem érdemes-e inkább akarattal és önfegyelemmel helyettesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!