Lehetséges komolyan kigyúrnak kinézni, sok rost, fehérje, és vitamin után, streoid nélkül?
bár gondolom nagy részt a genetikától is függ
fehérje; csirkemell, hal, tojás, tejtermékek, és turmix wheypro
rost; zöldségek, pürék ,
vitamin; packok
szénhidrát; teljeskiörlésű és magvas kenyerek ill sok rízs
heti 4 intenzív edzés , majd késő este felé 2 óra bicikli amíg engedi az idő:) vagy futás.
kérlek írjatok
20\F
mindent körültekintően , és kezeljetek kezdőként normális hangnem ben. én is így szolok hozzátok ( 3 éve edzem , elhagytam magamat ezért a segítség kérés ÜDV!)
GreenTea
Persze hogy lehet. De nem elég tudnod hogy miket lehet enni, azt is be kell lőnöd, hogy mennyit és mikor. 2 óra bringa szerintem eleinte fölösleges. Egy óra alatt, ha jól csinálod simán jó vagy.
Ha 3 éve edzel akkor te is tudod hogy lehetséges,főleg ha még az étrendet is tudod tartani.Táplálék kiegészítőkből
is van egy csomó ami sokat tud dobni rajtad rendes edzés mellett(nekem az animal m-stak a legnagyobb királyság,bár ahogy nézegettem neten ezzel nem mindenki ért egyet.) Az aerob edzés szerintem is sok kicsit,de ártani nem árt.Ha van energiád és időd akkor csináld,valószínűleg kockásabb lesz tőle a hasad mint nekem(-;
Hát nem tudom mi nálad a "komolyan kigyúrt".
Ha az, mint nálam, akkor sajnos nem.
ANem elég a fehérjét megenni.
Meg is kell emészteni, és beépíteni az izmokba. Ez csak korlátozott mértékben lehetséges. hiába eszel annyit, mint egy nem naturál testépítő, nem fogod tudni hasznosítani azt a mennyiségű tápanyagot, amit ő igen.
Ez a szteroidok lényege.
Te megeszed a 4 g./tskg fehérjét és elhízol tőle. (kalóriatartalma ugyan annyi mint a szénhidráté)
Vagy meg sem emészted és ott rohad meg a beleidben, mert az emberi szervezet nem ilyen nagy mennyiségű tápanyag feldolgozására van kitalálva.
Persze sok múlik a genetikán, de nagy csodákat azért ne várj.
Viszont az erőnléted és az egészséged megmarad és még számos előnye van, ha edzel és mellette normálisan táplálkozol.
Amigonál az igazság.
/Amigo, nem b.szogatásból, csak kíváncsiságból, tudsz linkelni egy olyan csávót, akinek az alakját még el lehet érni nem kiemelkedő genetikával, kox nélkül?/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!