Sütés főzéskor az ételek elveszitik szénhidrát, fehérje és vitamin tartalmukat?
Figyelt kérdés
2010. szept. 25. 10:40
1/3 anonim válasza:
A vitamintartalmuk egy része biztosan megsemmisül,hőkezelés közben!
2/3 anonim válasza:
szénhidrát- és fehérjetartalom nem veszik el. a vitaminok egy része viszont 40-60 fok fölött elpusztul.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. szept. 25. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!