Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért mondják hogy nincs...

Miért mondják hogy nincs helyi zsírégetés?

Figyelt kérdés
Hogy ne lenne? Ha az ember például hasizom-gyakorlatokat csinál akkor nyilván nem a combja fog fogyni és formálódni hanem a hasa. Mi ez ha nem helyi zsírégetés?
2011. szept. 20. 19:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Provokátor szagot érzek:).

Ha összevetünk fél óra intenzív ugrókötelezést és fél óra hasazást,akkor a kötél kb 10x több kalóriát éget el,mint a hasazás.

2011. szept. 20. 20:22
 12/27 dirtboy ***** válasza:

fogyókúrás diétával és sporttal igen fogy a zsír,de fogyis diéta nélkül csak haspréssel nem lesz kockás hasad.

és ha már fogy akkor nem csak hasról fogsz fogyni,genetikus hogy honnan kezdesz el először vagy leggyorsabban fogyni, nem pedig gyakorlatfüggő.

2011. szept. 20. 20:23
 13/27 A kérdező kommentje:
Persze, hogy diéta nélkül nem lehet fogyni, ördögi kör lenne az egész, hiszen hiába égetnénk kalóriát, visszajönne a sok zabálással, ezzel tisztában vagyok. A hasast pedig csak példának hoztam fel, nem kell erre építeni minden választ.
2011. szept. 20. 20:25
 14/27 clint ***** válasza:
De ha most te is beismered, hogy diétával lehet fogyni akkor minek mondod, hogy van helyi zsírégetés??
2011. szept. 20. 20:31
 15/27 dirtboy ***** válasza:
már én sem bírok ki igazodni a kérdezőn
2011. szept. 20. 20:32
 16/27 bix ***** válasza:
73%

barátom neked halvány lila fingod nincs arról hogy hogy néz ki a zsír raktározása és bontása folyamatában. hogyan bomlik a zsírsejtben tárolt triglicerid, mivé, mi szállítja, hova kerül, hogyan hasznosul. így tök értelmetlen a kérdésed már bocsáss meg.

arról beszélsz hogy ha hasazol a hasadról tűnik el a zsír? mégis miért? mert ott ég? kvára de semmi kib@szott köze nincs ahhoz az égető, érzésnek hogy zsírt égetsz. megsúgom edzés közben kb minimális a zsírbontás. glikogént használsz fel, azzal megy az izom nem zsírral.

minél több és nagy izmot terhelsz annál több kalória ég el. mivel egy kiló zsír 7-8.000 kcal így diéta mellett a hasazás az annyit nem ér mintha hullahoppkarikáznál. a has egy kis izom és azért hasazunk hogy terheljük és megőrizzük az izmot nem azért mert attól onnan fogyunk...

kockás hasat meg diéta és aerob/kardió mozgással érünk el.

ha lenne lokalizálható fogyás akkor lenne lokalizálható hízás is. mivel ugye pont az ellenkezője a folyamat.

de biztos te vagy a g&ciokos és csak minden testépítő, szakember, orvos, valamint kutató, és egyéb balf@szok tévednek. vedd már a fáradtságot és googlizz rá a zsíranyagcsere fejezetre kérlek olvasd el és értsd meg. talán rájössz te is hogy

1: hasazással nem fogysz

2: lokalizálni a fogyást nem tudod.

2011. szept. 20. 20:35
 17/27 anonim ***** válasza:
troll szagot érzek.
2011. szept. 20. 20:44
 18/27 A kérdező kommentje:
Én azt mondom hogy a diéta IS kell a fogyáshoz, de ha én combra eddzek akkor attól nem a karom fog vékonyodni hanem a combom például. A válaszadókat meg kérem normálisan és nem káromkodva válaszolni.
2011. szept. 20. 21:23
 19/27 A kérdező kommentje:
És egy szóval nem mondtam hogy a hasazástól mindenhol fogyni lehet, félreértitek a válaszaimat.
2011. szept. 20. 21:24
 20/27 anonim ***** válasza:

ha nincs rajtad nagy túlsúly,csak egy kis háj a hasadon,akkor tudsz fogyni hasról zsírból,és izmosodni,formálódni fog a hasad.de nem a helyi zsírégetéstől fogysz,mert olyan nincs,hanem magától a mozgástól,attól,hogy kalóriát égetsz.

Ha viszont sok rajtad a zsír,és ugyanúgy eszel továbbra is,nem diétázol,akkor feszesebb lehet a hasad,nem fog annyira lógni,de a zsírt nem fogod tudni leadni róla diéta nélkül,vagy csak minimálisan lesz kisebb hasad.Nekem ezek a tapasztalataim.

2011. szept. 20. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!