Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért mondják, hogy fél óra...

Miért mondják, hogy fél óra edzés után indul be a zsírégetés?

Figyelt kérdés
A zsírégetés nem akkor történik, miután edzettél, tehát nem edzés közben?Akkor miért mondják, hogy fél óra mozgás után indul be a zsírégetés?Jó, nyilván az nem ér semmit, ha rövid ideig mozog az ember, nem fárad ki, mert úgy tényleg nem nagyon fog zsírt égetni.Na meg persze megfelelő étrend nélkül sem fog.
2011. júl. 25. 22:55
 1/7 A kérdező kommentje:

Az első mondat kicsit félreérthető.Kijavítom.

*tehát nem edzés közben, hanem edzés után.

2011. júl. 25. 22:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Edzés közben, ha már legalább fél órája edzel és folytatod tovább.
2011. júl. 25. 23:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Edzés közben, de kell hozzá legalább félóra, hogy a zsírhoz is hozzányúljon a szervezet. Először egyéb, könnyebben mozgósítható anyagokat használ fel, csak utána nyúl a "rejtett tartalékokhoz" :)

Képzeld úgy, hogy a zsírod a raktár (a boltban sem a raktárból szolgálnak ki, csak ha már elfogyott a polcon lévő holmi..).

2011. júl. 25. 23:17
 4/7 anonim ***** válasza:
kicsit vitáznék, mert én is úgy tudom hogy utána úgy emlékszem 22 óráig ég a zsír persze lassú ütemben de több elég abban a 22 órában vmivel mint az edzés közben, ez volt a Fogyás 10 titka c. műsorban teszttel alátámasztva! de viszont én is úgy tudom hogy legalább 30 perc kell hogy égjen, de én szerintem nem feltétlen időtöl függ hanem az edzés aktivitásától erősebb edzés=a "raktár" hamarabb kifogy :)
2011. júl. 26. 03:33
 5/7 anonim ***** válasza:
hülyeség, olvasd ezt és amigo által linkelt választ: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
2011. júl. 26. 07:14
 6/7 bix ***** válasza:
amigonál és fruttinál a pont. aki meg a 22 órás zsírégetésre adja a voksát azért gondolkozhatna. csak és kizárólag addig van zsírégetés, amíg nincs jobb, könnyebben felhasználható forrás. ha 1 óra múlva betömöd magad ch-val akkor egy darabig felejtheted is el
2011. júl. 26. 07:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:)
2011. júl. 26. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!