Ha konditerembe járok, akkor nem fogyni fogok csak kiszélesedni?
Figyelt kérdés
Tegnap próbáltam ki életemben először a kondizást különböző gépeken, de kicsit csalódtam. Mert Én fogyni szeretnék 10 kilót, és nem hiszem el, hogy ez a férfiaknak való sok karerősítő géptől Én lefogynék szép vékonyra. Van olyan ismerősöm, aki csak szélesedett felső testére. Na Én ezt akarom elkerülni. Valami tapasztalt emberke jó lenne ha írna erről, mert Én s.e.g.g hülye vagyok ehhez a dologhoz.2009. ápr. 22. 13:48
41/49 anonim válasza:
dobj rám egy mailt azt folytatjuk.
42/49 A kérdező kommentje:
Már dobtam, megkaptad?
2009. ápr. 23. 19:11
44/49 anonim válasza:
és közben igen és ment a válasz is.
45/49 anonim válasza:
Mi az hogy felfujt izmok?? Egyaltalan tudod, hogy mit jelent az a szo? Aki olyan izmos, az nagyon sok idot tolt edzessel, kemeny dietakat csinal vegig. 7 eve jarok konditerembe, megizmosodtam es K1-eztem is.. mostmar legalabb tudom, hogy jol nezek ki es megtudom vedeni magamat es a baratnomet is. Amugy menj el futni, amitol a sok viz kijon a testedbol.. menj el "gyurni" is par honapot, amitol megizmosodsz.. amugy a labad az a futastol is izmosodik csak jol kell csinalni..
46/49 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsot, szerdától futok:)
2009. ápr. 26. 10:36
47/49 anonim válasza:
istenem mekkora idióta emberek élnek itt XDgrat
49/49 adorgyün válasza:
Szerintem ne kondiba járjál hanem járj trx re jobb helyeken van olyan a kondi termekben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!