Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha konditerembe járok, akkor...

Ha konditerembe járok, akkor nem fogyni fogok csak kiszélesedni?

Figyelt kérdés
Tegnap próbáltam ki életemben először a kondizást különböző gépeken, de kicsit csalódtam. Mert Én fogyni szeretnék 10 kilót, és nem hiszem el, hogy ez a férfiaknak való sok karerősítő géptől Én lefogynék szép vékonyra. Van olyan ismerősöm, aki csak szélesedett felső testére. Na Én ezt akarom elkerülni. Valami tapasztalt emberke jó lenne ha írna erről, mert Én s.e.g.g hülye vagyok ehhez a dologhoz.
2009. ápr. 22. 13:48
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
Azért, mert Te kezdtél engem piszkálni minden marhasággal. Egyébként a kalkulátor szerint az Én ideális testsúlyom 63 kiló, szóval annyi is elég lenne a fogyáshoz, csak Én mindig többet akarok és ezért Én 10 kilót szeretnék, pedig mások mondják, hogy nem kell annyi, mert az nem állna jól meg ilyenek. De higgy amit akarsz, hogy milyen undorító vagyok szerinted, Én még így is hódítok minden buli helyen az állítólagos undorítóságommal:D
2009. ápr. 23. 18:01
 32/49 anonim ***** válasza:
0%
a bulihelyeken a csöcsös gizi is hódít faluró:D a bmi kalkulátorok nem érnek semmit. na nem is elég,h egy okostojás szépség vagy még egy buliszuka is. Kit érdekel,h a bulihelyeken a részegek megakarnak dugni. 10kg az nem úgy van,h hát én nagyon jól nézek ki de azé 10kg lemehetne még. ha annyira jól néznél ki akkor is azt mondanád,h hát max 4-5kg. kammerol össze-vissza. de ilyenkor boldog vagyok,h meghallod az igazt és tudod a lelked mélyén,h igazam van de nem hagyod csak mondod tovább a magadét és hülyeségeket írsz már. a számok magukért beszélnek.
2009. ápr. 23. 18:11
 33/49 anonim ***** válasza:

"pedig mások mondják, hogy nem kell annyi,"

miért mit mondanának? plussz ráadásul az emberek inkább azt szokták mondani,h jááj nem kell fogynod te így vagy jó! miért azt vártad,h majd a szemedbe mondják,h dagadék vagy. úgyis belenézel a tükörbe és látod minek sértsenek meg?

2009. ápr. 23. 18:15
 34/49 A kérdező kommentje:
Tényleg lezártam a témát, nem érdekel a kekeckedésed:) Már csak mosolygok azokon amiket írsz itt egymagad:) Kíváncsi lennék, ha Te bulizni sem jársz, ja és természetesen azokat is lenézed akik buliznak:) akkor te mennyi idős vagy? 60 éves? Mert Én 22 és hagyd döntsem már el Én hogy bulis bige vagyok vagy nem
2009. ápr. 23. 18:17
 35/49 anonim ***** válasza:
tudod az élet nem abból áll,h bulizgatunk meg bulibigék leszünk. igen lenézem azokat akik arra verik magukat,h így buli úgy buli. elmegyek ha kedven van, de nem ezért élek. én is 22 vagyok. de ha ennyire buli bige vagy akkor már had hívjalak meg a bulimba! fürdőruha viselet kötelező. bár még odébb lesz mer elég tré idő van. mosolyogj csak legalább boldogságot hoztam a napodba!
2009. ápr. 23. 18:22
 36/49 A kérdező kommentje:
Ja rendes Tőled nagyon, hogy feldobtad a napom. köszi. Azért jó fiatalon besavanyodtál. Ja és oké ott a helyem a bulidban. Mikor lesz?:) Úgyis szoktam minden héten strandra menni, szerdánként kora reggel, mert a suliban kötelező az úszás,úgyhogy ott a helyem:)A legújabb triumph fürdőrucimba megyek, aminek elég borsos volt az ára:D
2009. ápr. 23. 18:33
 37/49 anonim ***** válasza:
hát még odébb lesz mondom. de írj rám egy mailt. azt majd szólok. júmius vége-július eleje. ohh nekem mondhatod,h mien márka ezekhez nem értek, de az a lényeg, hogy jól álljon! Mer lefigyelem ám a szexi formákat ;) Amúgy jah lehet,h besavanyodtam és ezé nem járok bulizni minden hétvégén, de egyszer felkell nőni.
2009. ápr. 23. 18:40
 38/49 A kérdező kommentje:
Egyébként Én sem járok minden hétvégén, max egy hónapban 1-szer 2-szer. Szóval azért nem viszem túlzásba. Amúgy tudod egy kicsit kire hasonlít a stílusod? bunny-ra a válaszoló edzőre.:D Egyébként iwiwen fennt vagy?
2009. ápr. 23. 18:55
 39/49 anonim ***** válasza:
jah lehet,h hasonlít rá. régen olvasajó voltam azt lehet,h megragadt bennem. hát fentvaok iwiw-en de azért nem szeretném megadni az összes adatom itt nyílvánosan.
2009. ápr. 23. 19:01
 40/49 A kérdező kommentje:
Ajj pedig ennyi jó kis beszélgetés után, már bejelöltelek volna:D Akkor írd meg nekem itt priviben:)
2009. ápr. 23. 19:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!