Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha konditerembe járok, akkor...

Ha konditerembe járok, akkor nem fogyni fogok csak kiszélesedni?

Figyelt kérdés
Tegnap próbáltam ki életemben először a kondizást különböző gépeken, de kicsit csalódtam. Mert Én fogyni szeretnék 10 kilót, és nem hiszem el, hogy ez a férfiaknak való sok karerősítő géptől Én lefogynék szép vékonyra. Van olyan ismerősöm, aki csak szélesedett felső testére. Na Én ezt akarom elkerülni. Valami tapasztalt emberke jó lenne ha írna erről, mert Én s.e.g.g hülye vagyok ehhez a dologhoz.
2009. ápr. 22. 13:48
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
Egyébként a 10 kiló eltűnése közben minden áldott nap tornáztam norbi kickbox tornájára kitartóan, azóta csak dicséretet kapok, hogy milyen kitartó vagyok, hogy nem adtam fel a tornát, és hogy már miyen szép vagyok és jól nézek ki:) Engem az ilyen f.szkalapok meg nagy ívben nem érdekelnek, mert nem érnek semmit a világban.:)
2009. ápr. 23. 12:31
 12/49 anonim ***** válasza:
26%
nem használok semmien szereket. az ilyen idióta nőknek meg ez a felfogásuk,h aki jól néz ki az csak szerekkel érhette el. hát cseszd meg ha ennyire sikerült meg ennyire kitartó agy akkor mit kérdezgetsz? meg ha ennyire jól nézel ki akkor mi a kérdés? meg ha ennyire értesz hozzá és ilyen sikereid voltak akkor mi a kérdés? Norbi kickbox kacagásra késztetsz FOLYTASD!:D
2009. ápr. 23. 13:16
 13/49 anonim ***** válasza:
26%
műizmos? mi az a műizom? folytasd kérlke!!!:D A macákra az izmitibik pénzére hajtanak? Most az izomra buknak vagy a pénzre mert itt pénzről szó se volt?:D
2009. ápr. 23. 13:18
 14/49 anonim ***** válasza:
0%
és ha a 90naposból csak 30napot csináltál és ezalatt fogytál 10-et és olyan qvajól nézel ki tőle akkor miért nem folytattad? tudod azért 90napos a diéta neve mert 90napig tart:D (amúgy egy baromság)
2009. ápr. 23. 13:20
 15/49 A kérdező kommentje:
Nem érdekel továbbiakban ez a téma, mert nem egy ilyen paraszt üres fejű embertől kérdeztem volna a konditermi dolgokról.A véleményem az előbbiekben leírtam szerintem. Egyébként nemtudom, hogy aki sosem próbálta a 90 naposat és az otthoni kickbox tornát egyszer sem, az miért ilyen okos olyan dolgokban amiről semmit nemtud:) Na de mindegy, mert amit leírtál, hogy hangosan kiröhögsz minden kövérebb embert a strandon, ezzel csakis magad minősíted és hát...sajna az ilyen embereket előbb-utóbb megutálja mindenki. Ja és a kérdésedre a válaszom: Hallod szerintem Te tudod legjobban milyen az a felfújt műizom, ne tettesd már, hogy pont Neked kell elmagyarázni. A 90 napos diétát pedig azért hagytam abba, mert egyhangúak lettek 1 hónap után nekem az ételek, és meguntam oszt kész. Ennyi.
2009. ápr. 23. 14:09
 16/49 anonim ***** válasza:
19%
te egy hülye pina vagy aki a kiskegyedből veszi a diéta tippeket. NINCS OLYAN, H MŰIZOM. tudod mivan? plasztikai sebészet tesznek a bőr alá szilikont ami izomnak néz ki, de csak kilóméterekről. Az műizom. De nincs olyan,h felfújt műizom:D:D annyira sötét vagy! Sztem te ne menj konditerembe mert kiejtesz egy ilyen idiótaságot a szádon és az egész terem rajtad fog röhögni!! és akkor mivan ha buta dagadékok megutálnak?(már mondtam,h akit nem érdekel a külseje és kövér azzal nincs baj) leszarom őket. panellakó sörivó, semmitérő emberek azok! akik meg műizmoznak azok meg csak IRIGYEK és ezzel kompenzálnak. szted én hazajövök rácsatolom a biciklipumpát a karomra és akkor fujogatom? vagy mi? mi az a felfújt műizom? na mondjad! vagy azthiszed,h 2 hét alatt ellehet érni egy kisprototolt egészséges külsőt de az csak felfújás? véletlenül sincs évek munkája ezek mögött? :D a 90 napos diétába egyhangúka az ételek?:D hiszen minden nap másfajta dolgot kell enni az hol egyhangú? te egy igazi diétát 10 percig nem bírnál! a 90 napos diéta szted miért jó? mert vmi majom kitalálta. nem tünt még fel,h a szénhidrát az kemnyítő másnéven, vagy a cukor másnéven szénhidrát, vagy a gyümölcs fruktózta tartalmaz ami cukor azaz szénhidrát? gondolkodj már?? ha azt olvasnád,h a szemgolyód nyomkodása zsírégetést okoz akkor nyomkodnád a szemed mi?
2009. ápr. 23. 15:39
 17/49 anonim ***** válasza:
0%

"Egyébként nemtudom, hogy aki sosem próbálta a 90 naposat és az otthoni kickbox tornát egyszer sem, az miért ilyen okos olyan dolgokban amiről semmit nemtud"

egyébkén a Semmelweis egyetem egészségtudományi karán végeztem. elég jelentős háttértudásom van, hogy megtudjam állapítani,h mi használ és mi nem.

2009. ápr. 23. 15:43
 18/49 A kérdező kommentje:
Huu hát szomorú, hogy egy ilyen egoista köcsögnek ilyen végzettsége van:( Nálad szemetebb és bunkóbb valamint makacsabb üresfejű férfit még nem ismertem.:D No de egyszer ennek is eljött az ideje. Sajnálni tudom csak a körülötted élő embereket, főleg a barátnődet ha egyáltalán van egy ilyen mocskos komának:D Ja és mi lenne ha egyszer nem az egoddal foglalkoznál? Hülye önimádó majom:) Tudod van pár olyan ismerősöm, aki úgy "izmosítja" magát, hogy injekciózza az izmait te buta fajankó:) Nagyon úgy néz ki, hogy akkor csak nem vagy olyan tapasztalt az izmosítás terén:)Pff
2009. ápr. 23. 16:40
 19/49 anonim ***** válasza:
0%
és akkor mivan ha valaki injekciózik? akkor már én is injekciózok? képzeld az én ismerőseim között is van ilyen ez nem nagy szám a mai világban. amúgy az injekciózástól sem műizom lezs. az injekció cska megteremti a fejlődéshez szükséges feltételeket. de hiába vannak meg a feltételek ha más nincs meg. de most tényleg ennek mi köze hozzám? ennyire hülye nem lehetsz... képzeld van ismerősöm aki zsírleszívással fogyott akkor biztos te is azzal fogytál ennyiből
2009. ápr. 23. 17:12
 20/49 anonim ***** válasza:
0%
én meg sajnálom a körülötted élőket,h ilyen idiótát kell elviselniük...
2009. ápr. 23. 17:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!