Ha konditerembe járok, akkor nem fogyni fogok csak
kiszélesedni?
21/49 A kérdező kommentje:
Az pont Te vagy:) Rájöttem, hogy te lehetsz az aki állandóan itt kekeckedik másokkal is ezen az oldalon, szerintem már mindenki utál Téged, na de nembaj az. Te csak rosszabb leszel a korod előrehaladtával, rossz rigolyás öregember:) Dicsekedj csak tovább önmagaddal
és akkor mivan ha itt utálnak:D mindjárt elsírom magam és bejelentkezek a pszihomokusomhoz:D
te meg rázd meg magad az új fürdőrucidban a strandon hadd hányják össze magukat az emberek:D remélem a palidnak teccik a narancsbőr és egyéb nyalánkságok amik rajad vannak:D
2009. ápr. 23. 17:22
23/49 A kérdező kommentje:
Képzeld nemigen van a bőrömön hiba, mert mint mondtam minden napos tornával fogytam le a diéta mellett, de látszik, hogy nem figyelsz:) Ja és ha kicsit gondolkoznál, akkor nem írnál ilyen marhaságokat, hiszen nem egy nagy súlyból fogytam és nemis tespedéssel. Buta vagy nagyon.
én nem figyelek? te gyanusítottál meg kokszolással. te írtad azt,h a macák az izmos emberek buknak de csak a pénzükre amikor egy szó nem volt pénzről! És attól,h minden nap tornázol lehet narancsbőrőd. Sőt a súlyod és magasságod alapján tuti nem kevés van és tuti, hogy hurkában sincs hiány.
2009. ápr. 23. 17:34
168 cm 77 kg. az nem nagy súly? akkor mi?
2009. ápr. 23. 17:35
26/49 A kérdező kommentje:
Képzeld, ami nagy súlynak számít az nem itt kezdődik ám, hanem 100 kiló felett. De az ilyen nagy elvárású bunkók, akik csak arra mennek, hogy Ők és a barátnőjük is hibátlan legyen azoknál az nem így van. Mert az ilyeneknek már 45-50 kilós ember is kövérnek számít. Pff tiszta szégyen vagy. Ja és valamikor egy férfinak több a narancsbőre, mint egy nőnek. Lehet Te is azért szajkózod ezt annyira, mert magadból indulsz ki:) Nemtán mikor nőtt a karod körmérete stríák jelentek meg rajta? Jajjj:)
és akkor mivan ha striás lett a karom? elhalványult nem látszik ennyi. igen biztos tiszta narancsbőr vagyok:D hiszen te értesz hozzá:D a narancsbőr már minimális elhízásnál is előjön nőknél úgyhogy ne szajkózd ez a 100kg feletti hülyeséget. 168 cm-hez a 77kg elhízott kövér túlsúlyos. hiába magyarázod, h nem. 67kg-sen is 100%, hogy hurkás vagy és narancsbőrős. kivétel lehet, hogyha még tizenéves vagy. de már a tizenéveseknél is elég gyakori. de elhiszem,h qvajó alakod van hiszen csak 10kg-t szeretnél fogyni. az meg mi? ugyan egy lehelletnyi kis súlyfelesleg csak:D
2009. ápr. 23. 17:50
azé megnéznék egy 80-99kg közötti nőket akik szerinted nem nagyon túlsúlyosak hiszen szerinted csak 100kg felett az vki:D
2009. ápr. 23. 17:54
és miért gyanúsítottál meg kokszolással amúgy?
2009. ápr. 23. 17:54
Kedves kérdező!
Bocsi de nem neked adok igazat. Ha már idejöttél segítségért akkor ne kezdj el a válaszolókkal anyázni, még ha nem is a legszebb hangnemben válaszolnak, mivel ingyen segítenek neked, és mint írtad s.e.g.g.h.ü.l.y.e. vagy ezekhez a dolgokhoz.
Másrészt itt van ez:
"A 90 napos diétát pedig azért hagytam abba, mert egyhangúak lettek 1 hónap után nekem az ételek, és meguntam oszt kész."
Ez a legkönnyebb diéta és ez sem megy?
El kéne gondolkozni, megfogadni az okosabbak tanácsát és nem rinyálni!
Meg ezt elolvasni:
body.builder.hu -> edző válaszol -> (alul) ALAPISMERETEK
2009. ápr. 23. 17:58
Kapcsolódó kérdések: