Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha konditerembe járok, akkor...

Ha konditerembe járok, akkor nem fogyni fogok csak kiszélesedni?

Figyelt kérdés
Tegnap próbáltam ki életemben először a kondizást különböző gépeken, de kicsit csalódtam. Mert Én fogyni szeretnék 10 kilót, és nem hiszem el, hogy ez a férfiaknak való sok karerősítő géptől Én lefogynék szép vékonyra. Van olyan ismerősöm, aki csak szélesedett felső testére. Na Én ezt akarom elkerülni. Valami tapasztalt emberke jó lenne ha írna erről, mert Én s.e.g.g hülye vagyok ehhez a dologhoz.
2009. ápr. 22. 13:48
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
Az pont Te vagy:) Rájöttem, hogy te lehetsz az aki állandóan itt kekeckedik másokkal is ezen az oldalon, szerintem már mindenki utál Téged, na de nembaj az. Te csak rosszabb leszel a korod előrehaladtával, rossz rigolyás öregember:) Dicsekedj csak tovább önmagaddal
2009. ápr. 23. 17:18
 22/49 anonim ***** válasza:

és akkor mivan ha itt utálnak:D mindjárt elsírom magam és bejelentkezek a pszihomokusomhoz:D

te meg rázd meg magad az új fürdőrucidban a strandon hadd hányják össze magukat az emberek:D remélem a palidnak teccik a narancsbőr és egyéb nyalánkságok amik rajad vannak:D

2009. ápr. 23. 17:22
 23/49 A kérdező kommentje:
Képzeld nemigen van a bőrömön hiba, mert mint mondtam minden napos tornával fogytam le a diéta mellett, de látszik, hogy nem figyelsz:) Ja és ha kicsit gondolkoznál, akkor nem írnál ilyen marhaságokat, hiszen nem egy nagy súlyból fogytam és nemis tespedéssel. Buta vagy nagyon.
2009. ápr. 23. 17:27
 24/49 anonim ***** válasza:
én nem figyelek? te gyanusítottál meg kokszolással. te írtad azt,h a macák az izmos emberek buknak de csak a pénzükre amikor egy szó nem volt pénzről! És attól,h minden nap tornázol lehet narancsbőrőd. Sőt a súlyod és magasságod alapján tuti nem kevés van és tuti, hogy hurkában sincs hiány.
2009. ápr. 23. 17:34
 25/49 anonim ***** válasza:
168 cm 77 kg. az nem nagy súly? akkor mi?
2009. ápr. 23. 17:35
 26/49 A kérdező kommentje:
Képzeld, ami nagy súlynak számít az nem itt kezdődik ám, hanem 100 kiló felett. De az ilyen nagy elvárású bunkók, akik csak arra mennek, hogy Ők és a barátnőjük is hibátlan legyen azoknál az nem így van. Mert az ilyeneknek már 45-50 kilós ember is kövérnek számít. Pff tiszta szégyen vagy. Ja és valamikor egy férfinak több a narancsbőre, mint egy nőnek. Lehet Te is azért szajkózod ezt annyira, mert magadból indulsz ki:) Nemtán mikor nőtt a karod körmérete stríák jelentek meg rajta? Jajjj:)
2009. ápr. 23. 17:41
 27/49 anonim ***** válasza:
és akkor mivan ha striás lett a karom? elhalványult nem látszik ennyi. igen biztos tiszta narancsbőr vagyok:D hiszen te értesz hozzá:D a narancsbőr már minimális elhízásnál is előjön nőknél úgyhogy ne szajkózd ez a 100kg feletti hülyeséget. 168 cm-hez a 77kg elhízott kövér túlsúlyos. hiába magyarázod, h nem. 67kg-sen is 100%, hogy hurkás vagy és narancsbőrős. kivétel lehet, hogyha még tizenéves vagy. de már a tizenéveseknél is elég gyakori. de elhiszem,h qvajó alakod van hiszen csak 10kg-t szeretnél fogyni. az meg mi? ugyan egy lehelletnyi kis súlyfelesleg csak:D
2009. ápr. 23. 17:50
 28/49 anonim ***** válasza:
azé megnéznék egy 80-99kg közötti nőket akik szerinted nem nagyon túlsúlyosak hiszen szerinted csak 100kg felett az vki:D
2009. ápr. 23. 17:54
 29/49 anonim ***** válasza:
és miért gyanúsítottál meg kokszolással amúgy?
2009. ápr. 23. 17:54
 30/49 anonim ***** válasza:
38%

Kedves kérdező!

Bocsi de nem neked adok igazat. Ha már idejöttél segítségért akkor ne kezdj el a válaszolókkal anyázni, még ha nem is a legszebb hangnemben válaszolnak, mivel ingyen segítenek neked, és mint írtad s.e.g.g.h.ü.l.y.e. vagy ezekhez a dolgokhoz.

Másrészt itt van ez:

"A 90 napos diétát pedig azért hagytam abba, mert egyhangúak lettek 1 hónap után nekem az ételek, és meguntam oszt kész."

Ez a legkönnyebb diéta és ez sem megy?

El kéne gondolkozni, megfogadni az okosabbak tanácsát és nem rinyálni!

Meg ezt elolvasni:

body.builder.hu -> edző válaszol -> (alul) ALAPISMERETEK

2009. ápr. 23. 17:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!