A naposimot hogyan kell szedni? Naponta? Edzés előtt?
tegyük fel hogy elhiszem hogy nem neked kell.de aki azt sem tudja mit csináljon vele az minek vesz ilyen szarokat????
elárulhatnád, kíváncsi vagyok rá
jójó csak ennyi erővel neked sem kellet volna le írnod hogy nem neked kell hanem másnak mert ez így magyarázkodásnak hat.elég lett volna annyi hogy hogy kell szedni.
a kérdésre válaszolva nem tudom mert én még soha nem szedtem semmilyen szteroidot és nem is fogok.
haverodnak sem ajánlom úgysem fog elérni vele semmit mivel ha már azt sem tudja hogy mit kezdjen vele így nem is hiszem hogy van valami fogalma az izomépítésről.
naponta kb 30-60 mg ot egyenletesen elosztva a nap idejére(értsd: kb 8 óránként 10-20 mg) mert kb 4-6 óra a felezési ideje.
nem szedném,de te tudod....valszeg hamis ugyis,ha szerencséd van pez cukorka és nem valami vegyészeti méreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!