Hogy kell csinálni a naposim kurát?
x-ember
elmondom én is hogy ne szedd a naposimt! Szar vizesít, és semmi izmot nem hoz csak vizet! Kihathat a merevedésre, iszonyatos vese fájdalom meg kismillió mellékhatás!
De viszont ha már megveted akkor be is fogod szedni, ezért adok tanácsot!
Szedj reggel 2 szemet!
Délután 2 szemet!
Este 2 szemet!
És igyál meg napi 6 liter vizet!
De ha jót akarsz a haverodnak akkor le beszéled! Olyan jó tömegnövelőket lehet olcsóért venni, ami hamar hat mint állat! Meg gondolom a haverod se szeretné ha a barátnőjét nem tudná megdöngetni:)
Próbálja ki ezeket: Volumass35,Jumbo,Nitrix!! Ezek nagyon jó cumók!
x-ember
szívesen! Bár nem nagyon szeretek ilyesmiben segíteni, de inkább minthogy rosszul szedje 20-asával, és belehaljon!
A mellékhatásokat meg magyarázd el neki! Na meg aki általában gyorsan fel akar hízni az gyorsan abba is hagyja a gyúrást!
Láttam ilyent! Először jól nézet ki, mikor meg abba hagyta a gyúrást vissza eset, és lógott rajta mindenhol a bőr!
Na meg azt a 8-10-kg-ot natúrban is fel lehet szedni. Gondolom a haverod most ált neki nemrég gyúrni! Ilyenkor sima kajával 1 hónap alatt 10 kilókat fel lehet pakolni!
Én először nagyon sokat nőttem!
x-ember
Háát én beérném a 40-41-es karokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!