Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy kell csinálni a naposim...

Hogy kell csinálni a naposim kurát?

Figyelt kérdés
Nem ara a "fajtára"vok kiváncsi mikor elsö nap egyet második nap ketöt harmadiknap hármat aztán igy továb 21 ig aztán visza.Mert azt halotam 20 25 mg elég egy profinak is és egy tabletába 5 mg van. Ja és azok akik ijeneket irnak ne szedd stb sz@rságokat ara nem vagyok kiváncsi.És nem nekem kell hanem haveromnak mielöt kérdeznétek.
2011. aug. 24. 20:40
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:
szopjatok le én ide töbet nem irok ojan hülyék vagytok mint a seggg
2011. aug. 28. 08:44
 42/58 A kérdező kommentje:
Légyszi de most komolyan csak normális választ küldjetek :D !
2011. szept. 18. 18:00
 43/58 dag ***** válasza:

x-ember

elmondom én is hogy ne szedd a naposimt! Szar vizesít, és semmi izmot nem hoz csak vizet! Kihathat a merevedésre, iszonyatos vese fájdalom meg kismillió mellékhatás!

De viszont ha már megveted akkor be is fogod szedni, ezért adok tanácsot!

Szedj reggel 2 szemet!

Délután 2 szemet!

Este 2 szemet!

És igyál meg napi 6 liter vizet!

De ha jót akarsz a haverodnak akkor le beszéled! Olyan jó tömegnövelőket lehet olcsóért venni, ami hamar hat mint állat! Meg gondolom a haverod se szeretné ha a barátnőjét nem tudná megdöngetni:)

Próbálja ki ezeket: Volumass35,Jumbo,Nitrix!! Ezek nagyon jó cumók!

2011. szept. 18. 19:11
 44/58 dag ***** válasza:
Ja és 6 hétnél tovább ne szedje!
2011. szept. 18. 19:17
 45/58 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ próbáltam de nem lehet le beszélni :D
2011. szept. 18. 19:18
 46/58 dag ***** válasza:

x-ember

szívesen! Bár nem nagyon szeretek ilyesmiben segíteni, de inkább minthogy rosszul szedje 20-asával, és belehaljon!

A mellékhatásokat meg magyarázd el neki! Na meg aki általában gyorsan fel akar hízni az gyorsan abba is hagyja a gyúrást!

Láttam ilyent! Először jól nézet ki, mikor meg abba hagyta a gyúrást vissza eset, és lógott rajta mindenhol a bőr!

Na meg azt a 8-10-kg-ot natúrban is fel lehet szedni. Gondolom a haverod most ált neki nemrég gyúrni! Ilyenkor sima kajával 1 hónap alatt 10 kilókat fel lehet pakolni!

Én először nagyon sokat nőttem!

2011. szept. 18. 19:27
 47/58 A kérdező kommentje:
nem ez a fura már 5 éve gyurt naturálba 40 41 es keze volt de aztmondja nem nő neki a keze és szedni akar valamit
2011. szept. 18. 19:33
 48/58 dag ***** válasza:

x-ember

Háát én beérném a 40-41-es karokkal!

2011. szept. 18. 19:36
 49/58 A kérdező kommentje:
aztmondta 50 ig meg se áll :)
2011. szept. 18. 19:37
 50/58 dag ***** válasza:
Naposim-al sem fog eljutni odáig! Sőt... de majd meglátja! Az ő teste, ő rendelkezik felette!
2011. szept. 18. 19:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!