Hogy kell csinálni a naposim kurát?
Figyelt kérdés
Nem ara a "fajtára"vok kiváncsi mikor elsö nap egyet második nap ketöt harmadiknap hármat aztán igy továb 21 ig aztán visza.Mert azt halotam 20 25 mg elég egy profinak is és egy tabletába 5 mg van. Ja és azok akik ijeneket irnak ne szedd stb sz@rságokat ara nem vagyok kiváncsi.És nem nekem kell hanem haveromnak mielöt kérdeznétek.2011. aug. 24. 20:40
1/58 anonim válasza:
Jó öreg Baranyai Mihály, eddig nagy szakértő voltál, most mi lelt? Leginkább sehogy se kel csinálni, ha már koxolni akar valami normális kúrát csináljon ami ér is valamit.
2/58 anonim válasza:
3/58 A kérdező kommentje:
Mondom nem nekem kell akor mit ajánlotok neki ? ha ez szar?
amugy a facebookos képem az akor volt mikor másfél honapja edzetem de nem ez a lényeg
2011. aug. 24. 20:54
4/58 A kérdező kommentje:
Jahh és az lett velem hogy nem a koxolásal foglalkozok hanem én normálisan edzek kox nélkül
2011. aug. 24. 20:56
5/58 anonim válasza:
Bele sem merek gondolni hogy akkor most milyen lehetsz. nagy rajongód vagyok egyébként :$ ;)
Majd akkor ajánlunk neki valamit, ha nem a 13 éves fötételt zabáló haverját kéri meg arra, hogy kérdezze meg egy netes oldalon, hogy hogy kell csinálni egy naposim kúrát.
6/58 oyeacch válasza:
Haverodnak, persze. Amikor fosatót veszel a patikában, akkor se magadnak veszed.
7/58 A kérdező kommentje:
Elmentek ti a pi csába a barátom 17 éves és nincs netjük nem veszekedni akarok léci irjátok meg neki jah és nem zabálok hanem eszek meg ti normálisak vagytok ? 13 éves gyerekel veszekedtek xd szánalmas
2011. aug. 24. 21:03
8/58 oyeacch válasza:
Te gyökér 17 éves gyereknek ajánlgassuk a koxot? Normális vagy b*zmeg? Belőled nem lesz ember, az tuti.
9/58 anonim válasza:
Magyarországon ha egy 17 éves gyereknek nincs internet hozzáférése otthon, innentől mindenki levonhatja milyen magas szintű tudással rendelkezhetsz a testépítés berkein belül.
10/58 anonim válasza:
Netre nincs, koxra van? Misike, te egy szánalom vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!