Hogy kell csinálni a naposim kurát?
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:02
:D:D Betalált a gyerek.
Te misike, fog már be a pofád, koxos kérdésnél is igen okos vagy, oszt azt se tudod, hogy mennyi a tápanyagszükségleted, de már a koxról osztod az észt. Fogd már be a pofád, és maradj meg a csendes figyelő szerepében, vagy inkább olvasd el a kib*szott alapismereteket. Kit érdekel hány éves vagy, felőlem lehetsz 10 éves, akkor se kell a népet butítani olyan f*szságokkal, mint amiket te írsz. Fényképezgesd magad csak a faszbukkra, ennyit tudsz, meg a nevedet.
Helyesírási szótárat is csak akkor láttál, amikor kiosztották, aztán dobtad is a szekrény aljára, vagy odaadtad a kutyának, mert az poén. Na csá misike. Te fejlődőgép.
Neem, én igazából irigy vagyok a Misire.
az már szep tejjesitmeny ha keveseb min t 100 év alat nöl 5 cm a bicepzse. igy van ha mongya és nem máshogy ENYI!!!!!!!!! nem agyuk fel inkáb tojjuk a koxszot!!!ű
Hát igen nekem vamn igazam idioták ha te ojan kemény vagy linkelj egy képet magadrol
lehet it osztod az észt meg igy nösz stb... aztán egész nap kockulsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!