Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy kell csinálni a naposim...

Hogy kell csinálni a naposim kurát?

Figyelt kérdés
Nem ara a "fajtára"vok kiváncsi mikor elsö nap egyet második nap ketöt harmadiknap hármat aztán igy továb 21 ig aztán visza.Mert azt halotam 20 25 mg elég egy profinak is és egy tabletába 5 mg van. Ja és azok akik ijeneket irnak ne szedd stb sz@rságokat ara nem vagyok kiváncsi.És nem nekem kell hanem haveromnak mielöt kérdeznétek.
2011. aug. 24. 20:40
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
amúgy linkelj már egy képet a haverodról, kiváncsi vagyok mennyire szárnyalta már túl a genetikai határait.
2011. aug. 25. 00:00
 12/58 A kérdező kommentje:
Nem netje sincs hanem gépe vagyis volt mindketö de elromlott a gépe és a netet meg kikötette jövöhéten találkozok vele ha megengedi lefényképezem és neki nem azért kell a kox merrt már anyira nagy hanem aztmonta gyorsan akar fejlödni . De mondtam hogy ne velem szarakodjatok máááár mert nem nekem kell
2011. aug. 25. 08:03
 13/58 oyeacch ***** válasza:
Fogasok, hogy kajája sincsen. Gyorsan akar fejlődni... Büdös neki a meló. Te meg ne írogass ide, mert akkora f*szságokat hordasz össze, hogy lehetetlen.
2011. aug. 25. 09:40
 14/58 A kérdező kommentje:
te hogy jösz ahoz hogy egy ojan embert akit nem is ismersz elkezdesz it fikázni ? ti it mind bunko parasztok vagytok ENYI!!!!! it veritek magatokat hogy 100 év alat nö 5 cm a bicepszed ha én mondom hogy nem mert elöbis mert van ismerösöm meg nekemis elsö két honapba ugy nööt akor ugy van lehet nektek nem de van akinek igen és nem én hazudok hanem ti edzetek szarul.
2011. aug. 25. 13:00
 15/58 anonim ***** válasza:
Alig lehet elolvasni amit írsz. a bunkóparaszt az meg csak oyeacch :D
2011. aug. 25. 13:02
 16/58 oyeacch ***** válasza:

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:02

:D:D Betalált a gyerek.

Te misike, fog már be a pofád, koxos kérdésnél is igen okos vagy, oszt azt se tudod, hogy mennyi a tápanyagszükségleted, de már a koxról osztod az észt. Fogd már be a pofád, és maradj meg a csendes figyelő szerepében, vagy inkább olvasd el a kib*szott alapismereteket. Kit érdekel hány éves vagy, felőlem lehetsz 10 éves, akkor se kell a népet butítani olyan f*szságokkal, mint amiket te írsz. Fényképezgesd magad csak a faszbukkra, ennyit tudsz, meg a nevedet.

Helyesírási szótárat is csak akkor láttál, amikor kiosztották, aztán dobtad is a szekrény aljára, vagy odaadtad a kutyának, mert az poén. Na csá misike. Te fejlődőgép.

2011. aug. 25. 13:38
 17/58 oyeacch ***** válasza:
Te meg a kib*szott bicepszedre vered magad, megnézném, hogy avval a súllyal amivel bicepszezel, le tudnál e guggolni. Fel már nem állnál vele, az hétszentség.
2011. aug. 25. 13:39
 18/58 anonim ***** válasza:

Neem, én igazából irigy vagyok a Misire.

az már szep tejjesitmeny ha keveseb min t 100 év alat nöl 5 cm a bicepzse. igy van ha mongya és nem máshogy ENYI!!!!!!!!! nem agyuk fel inkáb tojjuk a koxszot!!!ű

2011. aug. 25. 14:03
 19/58 oyeacch ***** válasza:
Szerintem is. Igazad van :D
2011. aug. 25. 14:17
 20/58 A kérdező kommentje:

Hát igen nekem vamn igazam idioták ha te ojan kemény vagy linkelj egy képet magadrol

lehet it osztod az észt meg igy nösz stb... aztán egész nap kockulsz

2011. aug. 25. 20:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!