Igazi izmokat akarok?!
nem olyan fölpumpált proteinezett izomagy szeretnék lenni,hanem kb ilyen vagy kicsit kisebb:
ehhez kell szedni tömegnövelőket nem?de más anyagokat nem uugye?
16/F
Aczél: de,tulajdonképpen igazad van:)
Csak én nem szedek még tápkieget sem(nem azért,mert kételkednék benne,vagy talán mégis,mindegy,tudom,hogy lényegében ugyanaz a fehérje,mint amit szilárd kajában megeszek,de ennyire a gyúrást nem csinálom komolyan,csak küzdősport mellé tolom,inkább hobbi szinten,és erre nem szeretnék még pénzt kiadni:)),és így ezt hívtam teljesen naturálnak,amit én csinálok:D De ha tudományosan nézzük,a te verziód is a naturálba tartozik.
Fiam te 1 hülye vagy. Ilyen testhez nem tömegnövelő kell. Ilyen vagy kicsit kisebb, törődj bele még csak a közelében sem leszel ennek a testnek, ha agyilag nem tudod elkülöníteni a felpumpált=proteinezett fogalmakat, amik mellesleg viccesek. 16 évesen illene tudni(én tudtam, és szerintem még sokan mások) hogy a protein mi, te nem tudod.
Először döntsd el hogy képes vagy utána olvasni, és úgy feltenni értelmes kérdést vagy csak beböfögsz valami baromságot.
LOL
csak ekkora akarsz lenni? semmi akadálya. megveszed a "proteinezett" izomagy szered és edzés nélkül ekkora leszel, csak nehogy túl nagy legyél túl hamar :D
soha a büdös életbe nem leszel ekkora! legalábbis addig amíg hülye vagy!
szerinted a tömegnövelőbe mi van? ha nem protein és egyéb anyagok akkor mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!