Ha gyorsan (2 hónap) akarok erős (kar) izmokat csinálni, akkor pontosan milyen gyakorlatokat csináljak, mennyit egy nap?
Elmondom!
Mert szarsz az egésszbe bele. Ha kicsit is érdekelne, akkor már kicsi intenyeten tudtál volna 1000 cikket olvasni erről(gondolom nem érdekel mert neked 2 mondatban elég a praktika), ha utánnaolvasol akkor tudod h 2 hónap kicsit kevés. Ráadásul akkor nem tennél fel ilyen ostoba kérdést.
Szal felejtsd el és menj vasald ki a hajad inkább.
na figyelj. Ez egy olyan dolog, hogy ha én és egy másik srác egy évig ugyanazt csináljuk, ugyanazt esszük, akkor is lehet , hogy nekem 2 smert nő a karom neki meg semmit.
Épp ezért a kérdésed értelmetlen
1:nem tudom, hogyan étkezel
2:ha lenne olyan gyakorlat amivel biztos nőne, mindenki hatalmas lenne, senkinek nem ugyanolyan a szervezete, senkinek nem ugyanugy jönnek be a gyakorlatok, nekem 46cm a bicepszem, de lehet az nén gyakorlataimmal teneked lefogyna a karod
3: 2 hét alatt ló...sznyit ha nő a karod, de erős nem lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!