Igazi izmokat akarok?!
nem olyan fölpumpált proteinezett izomagy szeretnék lenni,hanem kb ilyen vagy kicsit kisebb:
ehhez kell szedni tömegnövelőket nem?de más anyagokat nem uugye?
16/F
Ez kamu kérdés ugye?
"Fölpumpált proteinezett izomagy" -Mondjátok, légyszi, hogy ilyen hülyék nem is léteznek!
Mit írjak? Olyan szintű sötétségről tanúskodik e témában a kérdésed, hogy felesleges rá bármi értelmeset írni. Ha nem szánod rá az időd, hogy legalább az alapismereteket elolvasd, vagy ha még azt se, akkor legalább emlékezz vissza néhány biosz órádra, akkor minek b.sszam rád az időt.
/összegzés: olvasd el az alapismeretek mind a 4 részét, és aztán kérdezz. segítek, itt az első rész: [link] /
azért írt ide te szerencsétlen, hogy talán magadtól ráébredj, hogy az izomzatod fő "összetevője" protein! agyf.aszt lehet kapni, akkor is.
Gáspár! a tápkieg, mint fehérje és tömegnövelő nem natural? lehet rosszul tudtam, én a koxolást nem hívtam naturalnak, eddig.
kedves észlény. A protein a fehérje angol elnevezése. Namost az izmok fehérjékből épülnek fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez kb. olyan mintha megkérdeznéd, hogy tudsz 1 luxus-villát építeni tégla meg cserép nélkül.
Amúgy meg jó nagy kishitű kényelmes emberke lehet aki azt írta, hogy ez 20 év edzésmunka mert a gyereknek nincs extrém nagy izomtömege csak extrém szálkás na most azért fogyni könnyebb mint izmot építeni... A naturál meg azt jelenti, hogy nem használsz doppingszert. Nézessék el nekem, hogy naponta nem eszek 6x csirkemellet, de akarok elegendő fehérjét bevinni... Ez kb. olyan mintha a maratonon mezítláb indulnál leoltanád azokat akik futócipőben mennek, közben az egyik versenyző meg biciklizne :DD
kérdésre visszatérve szedj tömegnövelőt ha nem tudod a kalóriatöbbletet kajából biztosítani, vagy nem megfelelő tápanyagok használatával. de anélkül is sikerülhet, body.builder.hu itt találsz étrendeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!