Milyen gyakorlatokkal vékonyítsam acombom és a vádlim? Főként izmosak, de hájasak is.
Ha annyira sok az izom akkor mindenképpen olyan mozgást kell választanod ami tényleg átmozgat. Futás nagyon jó, biciklizés lehetöleg olyan szakaszon ami egyenletes tekerést igényel tehát ne a Kékesre! legalább 30-40 perc. Aerobic, dance-aerobic, step-aerobic.
sok sikert!
Uhh látom 1-2 izomagyú bemutatkozott....
Tényleg van olyan h egy NŐNEK (nem egy anorexiás tyúknak stb) van IZMA (jééé...) mondjuk a lábán- és igen ez alkati kérdés is, de van rajt zsír is (mint mindenkinek, csak kinek több kinek kevesebb) és ha nem lenne annyi izom akkor vékonyabb lenne- tehát ez a jobbik eset mert a testzsíraránya kedvezőbb mint akinek vékony ugyan a lába de arányában több zsír van rajta. Na mind1. Viszont ugye a nőknek ez az izomépítgetős dolog nehezebb (mint ált minden az életben) mert ugye nincs annyi tesztoszteron. Tehát hiába edzek 3szor annyit mint a pasim ő előbb lesz szálkás (sajna :\'(...). Most már rátérek a válaszra...
Szerintem de csak sportolj hanem táplálkozz egészségesen, sok fehérje, gyümölcs, zölség, kevés szénhidrát még kevesebb zsír- ez segít megtartani az izommennyiséget esetleg növelni. Sport: természetesen kardioedzés és súlyzógép használata együtt. Az előző az amit szeretsz: úszás, fitness, futás- a futás amúgy inkább pasiknak való hacsak nem olyan az alakod- mert nőknél sokkal jobban megterheli a csípő-,térd- és bokaizületet a csontvázrendszer statikája ugyanis más mint a pasiké. Vagy biciklizz vagy bármi- amitől jól kiizzadsz :). Súlyzógép- hát konditerem szerintem nagyon jó én nagyon szeretem! Van külső, belső combizomerősítő gép vádlierősítő minden- lehet válogatni :). készülj fel h kb 3-4-5ször annyi pasi lesz mint nő a konditeremben de jobb esetben kultúrált népek járnak oda és jól fogod érezni ott magad. Én nagyon szeretek konditerembe járni, Pécsen, amúgy én (sajnos) kövér vagyok (160/70) de abszotút nem érzem magam kellemetlenül ott és habár lehet h más nem látja demióta kondizok én érzem magamon hogy a lábam izmosabb lett- pl az említett gépeken nagyobb súllyal és tovább bírom meg a lépcsőzés is sokkal jobban megy. (mielőtt páran elküldenek anyámba: tudom h diéta nélkül nem ér semmit és igyekszem is fogyni a hájamból.)
Kedves Kérdező! Remélem tudtam neked kicsit segíteni, én jó edzést és jó szálkásodást kívánok Neked! :)
Üdv
(23/L)

Szerintem biciklizz, vagy lovagolj, ezek nagyon megmozgatják a combizmokat. Amugy van erö is a combjaidba?
Kiprobáltad már? Mondjuk megszoritottál már valakit velük pl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!