Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi fekvőt tudsz csinálni?

Mennyi fekvőt tudsz csinálni?

Figyelt kérdés
Kort nemet is írjatok.
2011. aug. 18. 19:44
1 2 3
 21/26 *Glissade* ***** válasza:

Ohh igenn:D

Nekem pont az-az oktatóm gondolta így, aki egyszer a hátsóbékámra ült rá újságot olvasni.:D

És ordibált, hogy: "jaj csuszik hátraa a széékeem, így vissza csúszik a szemmeem a cikk elejére!!!"

Akkor mondjuk le is ment a hátsóbéka:D

Megcsinálta ugyanezt vagy 10-szer az angol spárgánál is, de annál már nem jött be... sőőt az egyik térdem azóta is fáj folyamatosan és nuku angol spárga:(

2011. aug. 24. 20:03
 22/26 anonim ***** válasza:

doh. hát nem lehet csak úgy.. ezek azért a látszat ellenére veszélyes dolgok, sérülés lehet belőle..

a térdednek kis kalciumos kúra, hmm úgyis utána akartam kérdezni a profik mit ajánlanak ízületek védelmére, regenerálására, majd ide is leírom mit tanácsoltak.

2011. aug. 25. 08:31
 23/26 *Glissade* ***** válasza:

Hát nem is én akartam a dolgot:D

Ezt arra írtam, hogy az a nő full kattant volt, csak ő gondolta azt, hogy milyen jó tanár, rajta kivűl senki más.

2011. aug. 25. 20:21
 24/26 *Glissade* ***** válasza:

Okéé, remélem tudsz nekem valami újat mondani:)

Már jártam vele egy csomó hellyen, és el is tudják mulasztani egy időre, de én úgy érzem, hogy az a baja, hogy sok neki ez a napi 4 óra tánc. Régebben bírta, de nyár előtt nem:S

Remélem nyáron kipihente magát és már jó lesz:)

2011. aug. 25. 20:28
 25/26 anonim ***** válasza:

Joint-X, ezt fogom kipróbálni. már egy munkatársammal meg is beszéltük, hogy rögtön kettőt rendelek, neki is egyet. az ő térde aztán teljesen kész van.

nekem meg ~megelőzés szintetn, illetve az eddigi problémákat rendbehozni :)

2011. aug. 26. 08:39
 26/26 anonim ***** válasza:

Attól függ. Most ebbe a hónapba nem futok és nem biciklizem és nem is fekvőtámaszoztam 2 hónapja így 41 sikerült. Amikor edzettem rá 52 volt a max.

13\f

2011. okt. 29. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!