Mennyi fekvőt tudsz csinálni?
Ohh igenn:D
Nekem pont az-az oktatóm gondolta így, aki egyszer a hátsóbékámra ült rá újságot olvasni.:D
És ordibált, hogy: "jaj csuszik hátraa a széékeem, így vissza csúszik a szemmeem a cikk elejére!!!"
Akkor mondjuk le is ment a hátsóbéka:D
Megcsinálta ugyanezt vagy 10-szer az angol spárgánál is, de annál már nem jött be... sőőt az egyik térdem azóta is fáj folyamatosan és nuku angol spárga:(
doh. hát nem lehet csak úgy.. ezek azért a látszat ellenére veszélyes dolgok, sérülés lehet belőle..
a térdednek kis kalciumos kúra, hmm úgyis utána akartam kérdezni a profik mit ajánlanak ízületek védelmére, regenerálására, majd ide is leírom mit tanácsoltak.
Hát nem is én akartam a dolgot:D
Ezt arra írtam, hogy az a nő full kattant volt, csak ő gondolta azt, hogy milyen jó tanár, rajta kivűl senki más.
Okéé, remélem tudsz nekem valami újat mondani:)
Már jártam vele egy csomó hellyen, és el is tudják mulasztani egy időre, de én úgy érzem, hogy az a baja, hogy sok neki ez a napi 4 óra tánc. Régebben bírta, de nyár előtt nem:S
Remélem nyáron kipihente magát és már jó lesz:)
Joint-X, ezt fogom kipróbálni. már egy munkatársammal meg is beszéltük, hogy rögtön kettőt rendelek, neki is egyet. az ő térde aztán teljesen kész van.
nekem meg ~megelőzés szintetn, illetve az eddigi problémákat rendbehozni :)
Attól függ. Most ebbe a hónapba nem futok és nem biciklizem és nem is fekvőtámaszoztam 2 hónapja így 41 sikerült. Amikor edzettem rá 52 volt a max.
13\f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!