Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi fekvőt tudsz csinálni?

Mennyi fekvőt tudsz csinálni?

Figyelt kérdés
Kort nemet is írjatok.
2011. aug. 18. 19:44
1 2 3
 11/26 *Glissade* ***** válasza:

Aczél

Azért nem otthon csinálom, mert én "igényelem" azt, hogy egy edző körülöttem járkáljon és "motiváljon":D

Otthon nem jó, mert elsumákolom:S

Ezalól csak a tánc a kivétel, mert az megy bárhol:)

2011. aug. 20. 00:33
 12/26 anonim ***** válasza:

én edzőt mondjuk ahhoz "igénylek" hogy az ütésemet kritizálja (sok év gyakorlás után) aztán szivacson át megmutassa milyen legyen, és ezzel majdnem beutal egy útra a pokolra.

a sima erősítés megy otthon, nem kell több motiváció, minthogy ha nincs hasizmom akkor edzésen szétszakadna a gyomrom :D

2011. aug. 20. 08:43
 13/26 *Glissade* ***** válasza:

Aczél

De a verekedésnél ez másképp működik, ha nem vagy elég erős, akkor szarrá vernek:D

Ez motivál, hogy csináld:)

De a táncnál ez másképp müködik, én csak azért járok az erősítő órára is mert kötelező, külömben a hátam közepére se kivánnám:D

De hát... valamit valamiért:S

2011. aug. 21. 00:45
 14/26 anonim ***** válasza:

mert egy bizonyos erőnlét nem kell a tánchoz és az egészséghez?

van egy ismerősöm, főleg késharcos. ő nem erősít, mert végülis késsel nem erősnek kell lennie, hanem gyorsnak, könnyednek és technikásnak.

de én pusztakézzel dolgozom, tehát nekem kell az erő? nem. lényegében én sem erőből oldok meg semmit, ahogy Te sem a táncnál. de ha van idő rá, akkor mégis érdemes, ez hozzá tartozik. (mint írtam, egészség stb. ) :)

2011. aug. 21. 15:36
 15/26 *Glissade* ***** válasza:

Kell hozzá, de az erőt azt pár év alatt megszerzed akkor is ha kizárólag csak táncolsz:)

Külömben nem tudnál megcsinálni egy csomó mindent...

A hajlékonyság már neccesebb. de fogjuk rá, hogy azt is...

Csak néha úgy érzem, hogy feleslegesen fárasztanak minket a gimnasztika órával, amikor mindenkinek az a fontos, hogy megtanúlja a koreográfiát a fellépésre, és nem azért választottuk a táncot, mert jobb alakot szeretnénk:)

De eggyetértek veled, ez hozzá tartozik:)

Szerintem engem hiába tanítanál meg egy ütés hellyes teknikájára, akkor sem éreznéd meg ha ütnélek:)

Tudom, hogy ez nem az erőn múlik, hanem azon hogy, hogyan tudod arra a pontra fokuszálni... a karate oktató ismim mondod valami ilyesmit.

De egyébként értem én hogy miről beszélt, csak már nem emlékszem, hogy is mondta...:DD

Szóval ha nincs mit oda fókuszálnom, akkor nem tudok erőset ütni:D

Az hogy az ellenfél ne tegyen benned kárt, az is az erőn múlik szerintem:)

2011. aug. 22. 01:21
 16/26 anonim ***** válasza:

az ellenfeled kárt fog tenni benned (bennem), mert a kés viszi s húst. ez tény, erővel (izomerővel) nem változtathatunk rajta.

ahogy te is kárt tennél az ellenfeledben, megérezné a támadásod ha én képeznélek. amúgy is, ki beszélt ütésről?

az csak egy opció, nagyon sok esetben semmi ütés nem kell, a hagyományos értelemben.

én meg teljes mértékben megértelek, és egyet is értek veled, a gimnasztika, erősítés stb. tényleg a technikától, a lényegtől veszi el a gyakorlóidőt. neked a koreográfiától. majd ha te leszel ott, hogy oktatsz, akkor ezt vedd figyelembe, és csináld jobban!

2011. aug. 22. 08:39
 17/26 *Glissade* ***** válasza:

Akkor a harcművészet hasonló lehet mint a tánc:)))

Aki nem csinálja annak beszélhetsz róla, úgysem fogja megérteni...a legroszabb esetben pedig idiótának nézz.

A külső szemlélő csak azt látja, hogy rugtok, meg üttök, de nem érzi azt ami "mögötte" van:)

Ami jó mert tök jó valami olyan dolognak a birtokában lenni, amit más nem ismer, vagy nem mélyedt el benne annyira mint te:)

Amit írtam azt nem a késes barátodra írtam:)

Ohh, de szép is lenne, ha egyszer én lennék az oktató:DDD

Tudod mikor venném ki a gimnasztikát?:D

Sőőt lehet betennék még többet is:DD

A táncot nem lehet ellazsáskodni, külömben nem lesz belőled senki:D

Jááááj megszólalt a rejtett szadista énem...

2011. aug. 22. 19:33
 18/26 anonim ***** válasza:

azaz :) jól beszélsz :)

kis szadista. imádom széthajtani a kissrácokat (és leányokat) edzésen :D

2011. aug. 23. 08:58
 19/26 *Glissade* ***** válasza:

Ja-ja, széles mosoly és megértő ábrázat mögé rejtve:D

De végülis megérted... csak nem sajnálod őket:D

2011. aug. 23. 22:58
 20/26 anonim ***** válasza:

nem szokásom sajnálkozni :D

meg milyen jó dolguk van, velem edzhetnek! :I

2011. aug. 24. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!