40 perc monoton futás vagy 25 perc intervallumos?
Figyelt kérdés
Melyik hasznosabb zsírégetés szempontjából?2011. aug. 4. 14:04
1/5 anonim válasza:
Amelyikkel több kalóriát égetsz el. Én az intervallum mellett teszem le a voksom.
2/5 anonim válasza:
Ezt nem lehet eldönteni így... nem tudjuk mekkora a monoton futásod sebessége illetve azt sem milyen intervallumokkal és azon belül mekkora sebességgel futsz. Én az intervallra hajlok mert kevesebb idő kell hozzá.
3/5 A kérdező kommentje:
Fruits Punch Samurai neked hogy néz ki egy intervallumos edzésed?
2011. aug. 4. 20:38
4/5 anonim válasza:
Én erőedző vagyok tehát nem eresztem el magam nagyon ilyen dolgokkal mint intervall futás. Heti 3x járok csak, azt is csak azért, hogy meglegyen az alap állóképességem. Össz vissz 8 perc az egész nekem, és nem is időre hanem távra nézem az intervallumokat. Mivel baromi szabályos kis kocka faluba lakok, ahol minden utcában ugyan ott vannak a házak, egyszer kimértem a távot megjegyeztem a váltó pontokat. Mivel edzés után megyek ki futni, akkor már nem igen kell bemelegítenem ezért kapásból kezdem is. 150m kocogás után 350m sprint jön... így pont 2km 8:00-8:20 időn belül.
5/5 anonim válasza:
Bár valahol szeretek futni, de mégiscsak a súlyzózás az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!