Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nem baj ha így szedem a...

Dag kérdése:

Nem baj ha így szedem a Methandienone-t?

Figyelt kérdés

Nekem úgy mondták hogy reggel kell egyet, délután egyet, és este este egyet!

Az nem baj ha gyúrás előtt 20 percel beveszek egyszerre hármat?

2011. júl. 31. 21:11
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:

nehogy már még te legyél felháborodva :)

én azt ajánlom h ne szed ezt.

Pitypangot szedj az nyugtatja a lelket és beletörődhetsz hogy belőled soha nem lesze semmi ilyen hozzáállással

2011. júl. 31. 22:37
 42/49 A kérdező kommentje:
pfffuu!!!!!
2011. júl. 31. 22:38
 43/49 anonim ***** válasza:

most fogadjunk azt gondolod: "na várj csak te köcsög. majd én megmutatom. igenis azértis k*rvanagy leszek"

én meg majd inádkozom a lelkedért :)

2011. júl. 31. 22:40
 44/49 anonim ***** válasza:
*m
 45/49 A kérdező kommentje:

Na látom hiába minden! Meg kérdezek mást!

Azért köszi a válaszokat! További szép estét!

46/49 A kérdező kommentje:
Tényleg ezt gondolom!
2011. júl. 31. 22:41
 47/49 anonim ***** válasza:
Neked is kérdező és köszönjük szépen :)
2011. júl. 31. 22:42
 48/49 anonim ***** válasza:
21 évesen vagy mennyi vagy csak gratulálni tudok. ennyi eszed van. az ilyen koxoljon csak nyugodtan...:)
2011. júl. 31. 22:42
 49/49 anonim válasza:

A srácok az étrendnél valami olyasmi alapvető dologra gondoltak röviden, hogy "igen 400 gramm CH, 160g fehérje, 70gramm zsír, alapvetően napi 5 részre bontva.. a fehérje bevitel kb. 50%-át abból a laza 30 dkg csirkemellből fedezem, ami 3 étkezésre van szétbontva"...stb stb.

Egyébként gondolom azóta már kipróbáltad a szemes csodát és híztál tőle 3-4 kilót, amit a végén kipisiltél... ha igen, megvolt a tanulópénz, ha nem akkor örülünk neki.

A lényeg: ha már valaki belevág valamibe, akkor ne itt kérdezzen, hanem nézzen utána. Könyvek, újságok és persze a net erre remek lehetőséget ad. Nem vagyok sem ellene a használatnak, de mellette sem,a lényeg, hogy ésszel és okosan, ha már belevág valaki. Ami nagyon fontos, ha már megvetted, kiszámoltad, eltervezted a kaját az edzést meg mindent, akkor a PCT-re is gondolj! (Ha nem tudnád mi az, keress rá, remek cikkeket fogsz találni)

2012. szept. 17. 18:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!