Dag kérdése:
Nem baj ha így szedem a Methandienone-t?
Figyelt kérdés
Nekem úgy mondták hogy reggel kell egyet, délután egyet, és este este egyet!
Az nem baj ha gyúrás előtt 20 percel beveszek egyszerre hármat?
2011. júl. 31. 21:11
11/49 anonim válasza:
egy év alatt miértnem jó az 5-6 kiló? képzeld el énmeg nem bírok hízni még annyit se, mert fos genetikám van, hiába tettem rendbe a kajámat.3-4 kiló max. jó lehet, hogy az évi 5-6 kiló is szar, és akkor meg mivan? azt legalább tisztán éred el.azt senki nem veheti el tőled. jól jegyezd meg h amit elérsz koxal soha nem tartod meg kox nélkül.
12/49 anonim válasza:
a jumpókán jót röhögtem nyuszi :D
13/49 A kérdező kommentje:
bocs Jumbo!!
Azt hisztek amit csak akartok de nem kamu!!!
A gyümölcsöt meg nagyon sokan ajánlották! miért is kamuznák?
Inkább adjatok egy normális választ!
2011. júl. 31. 21:59
14/49 anonim válasza:
A bádibildert olvasd át, ott megvan a válasz. nem tudok már mást mondani...
15/49 A kérdező kommentje:
ok! köszi a válaszokat!
2011. júl. 31. 22:02
17/49 anonim válasza:
kamuznák<-->kamuznék
ha nem kamuzol simán csak tökhülye vagy, ugyanúgy mint a többi koxos gyökér. a gyümölcs meg azért sz*r, mert nincs benne semmi hasznos. csak finom ennyi.ennyi erővel cukrozott fakérget is ehetnél.ráadásul ég tőlük a gyomrom k*rvára...
18/49 A kérdező kommentje:
Megpróbálok majd változtatni a kaján!
2011. júl. 31. 22:07
20/49 anonim válasza:
a francot. 1-2 hétig max nyomja, nem lesz eredmény, ugyanúgy szedni fogja a szarját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!