Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nem baj ha így szedem a...

Dag kérdése:

Nem baj ha így szedem a Methandienone-t?

Figyelt kérdés

Nekem úgy mondták hogy reggel kell egyet, délután egyet, és este este egyet!

Az nem baj ha gyúrás előtt 20 percel beveszek egyszerre hármat?

2011. júl. 31. 21:11
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:

Ember! Ez nem jó útra térés! 190 magas vagyok és 60kg!!

Van róla fogalmad mit kapok minden nap? ÁÁááááá hogy is lenne! Tuti te is valami kigyúrt állat vagy, nem tudod átérezni a helyzetem!

2011. júl. 31. 22:12
 22/49 anonim ***** válasza:
182cm 54 kg. erről ennyit...
2011. júl. 31. 22:14
 23/49 A kérdező kommentje:
Az te vagy! Nekem meg már elegem van ebből a sz@r soványságból!
2011. júl. 31. 22:16
 24/49 anonim ***** válasza:
mesélhetnél arról mit kapsz minden nap.
2011. júl. 31. 22:17
 25/49 anonim ***** válasza:

Szép is lenne ilyen névvel egy kigyúrt állat.

Amúgy tényleg nem tudom átérezni (egyikőtökét sem), de azt tudom hogy kokszolni hülyeség, főleg 1 év után. Akkor se próbálkozz ilyenekkel, ha el vagy keseredve.

2011. júl. 31. 22:17
 26/49 A kérdező kommentje:

Utolsó előtt!

Ebbe inkább nem megyek bele!

2011. júl. 31. 22:20
 27/49 A kérdező kommentje:
Valamit biztos dobni fog!
2011. júl. 31. 22:20
 28/49 anonim ***** válasza:

olvasd el

[link]

majd írd le a véleményed

2011. júl. 31. 22:23
 29/49 anonim ***** válasza:

Metándienon egy kémiai anyag. [1a-methyl, androstadiene, 3-one] A patikákban a következő neveken fordulhat elő világszerte: Ammipire, Anabol Tablets, Anabolex, Anabolin, Andoredan, Bionabol, Danabol DS, Dialone, Dianabol, Encephan, Metanabol, Methandon, Methanrostenolonum, Neo-Anabolene, Nerobol, Pronabol-5, Restuavit, Stenolon, Trinergic, Naposim.

Az állatgyógyászatban: Anabolikum 25%, D-bol, Ganabol, Metandiabol, Methandienone, Reforvit.

Más néven dianabol. Az egyik legrégebben előállított anabolikus szteroid. Piacra 1960-ban került. Egy tesztoszteron-származékről beszélünk, mely rendkívül erős anabolikus tulajdonságokkal rendelkezik, mérsékelt androgén hatásokkal. Rendkívül hatékony szer, mellékhatásoktól azonban korántsem mentes. Erősen hajlamos ösztrogénkonverzióra, ezért alkalmazása során gyakran előfordul gynecomastia (nőimellűség), fokozott zsírfelhalmozódás. Androgén tulajdonságaiból kifolyólag gyakori mellékhatások továbbá: zsíros, olajos bőr, pattanások, agresszió, a test- és arcszőrzet fokozott növekedése. 17-alfa-alkilált szteroid, alkalmazása erős stressznek teszi ki a májat.

2011. júl. 31. 22:25
 30/49 anonim ***** válasza:

Még mindig le vagy ragadva ennél? Könyörögjek hogy ne szedd? De most komolyan, csomó bajod származhat belőle... nem tudod adagolni, sem levezetni, nem tudsz semmit az emberi testről..

Meg fogsz halni ha elég hülye vagy. Bezsírosodik a melled. Összemennek a heréid. Nem fog felállni. 23 évesen épphogy a nemi életed fontos időszakában vagy, minek rontanád el?

2011. júl. 31. 22:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!