Nem baj ha így szedem a Methandienone-t?
Nekem úgy mondták hogy reggel kell egyet, délután egyet, és este este egyet!
Az nem baj ha gyúrás előtt 20 percel beveszek egyszerre hármat?
Hány éves vagy? Hány éve edzel? Van étrended?
Ha az első <20 éves, a másodikra <5 év, a harmadikra meg NEM a válasz, akkor: megkérdezted apukádat? mert szerintem ötöt kellene.
Ha egyik válasz sem egyezik, akkor bocsánat és nem akarlak szivatni.
És 1 év edzés után mit akarsz a szteroidokkal? Az étrendesre meg nem válaszoltál, + gondolom nem fejlődsz, = szar vagy mert úgy kezdtél neki hogy nem tudsz semmit. A normális étrend KÖTELEZŐ! muszáj!
Elnézést hogy ilyen nyers vagyok, de annyi ilyen kérdés van hogy hihetetlen. NE szedd ezt mert nincs értelme, tudsz fejlődni nélküle is, csak tudd hogy mit csinálsz.
Milyen utolsó reményed?? És milyen porról beszélsz? Ezek táplálékkiegészítők, én is mondhatnám hogy kipróbáltam a zsíroskenyeret de nem jött be, ezért majd a negatív kalóriás (EZ IS MI A SZAR? nem rád haragszom, nem is haragszom amúgy) zöldségekkel próbálkozom.
Tuti nincs rendben valami, és az vagy az edzés, vagy a kaja lesz. ezt ne szedd (!).
Na erősödött a gyanúm, hogy kamu :D Ha az, akkor ügyesen csinálod. A jumpon nevettem, bár nem vicces, viszont a b elég messze van a p-től ahhoz, hogy csak úgy félre lehessen ütni.. namindegy
Ha meg nem kamu, akkor HAGYD MÁR AZT A GYÜMÖCSÖT, hát komolyan nem értem mit isteníti mindenki. Miért az az egészségesebb szerinted? Szerintem is tök jól hangzik a neve, sokkal jobb mint az a hülye "zöldsééééég", + tényleg igazán megértem hogy miért szimpatizálsz vele, de el lehet felejteni..
Leírod az étrended jumpóka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!