Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nem baj ha így szedem a...

Dag kérdése:

Nem baj ha így szedem a Methandienone-t?

Figyelt kérdés

Nekem úgy mondták hogy reggel kell egyet, délután egyet, és este este egyet!

Az nem baj ha gyúrás előtt 20 percel beveszek egyszerre hármat?

2011. júl. 31. 21:11
1 2 3 4 5
 1/49 A kérdező kommentje:
Bocs hogy kétszer írtam hogy: este!
2011. júl. 31. 21:14
 2/49 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Hány éve edzel? Van étrended?

Ha az első <20 éves, a másodikra <5 év, a harmadikra meg NEM a válasz, akkor: megkérdezted apukádat? mert szerintem ötöt kellene.

Ha egyik válasz sem egyezik, akkor bocsánat és nem akarlak szivatni.

2011. júl. 31. 21:19
 3/49 A kérdező kommentje:
23 vagyok és 1 éve edzem!
2011. júl. 31. 21:24
 4/49 A kérdező kommentje:
Ja és a kaja rendben!
2011. júl. 31. 21:25
 5/49 anonim ***** válasza:

És 1 év edzés után mit akarsz a szteroidokkal? Az étrendesre meg nem válaszoltál, + gondolom nem fejlődsz, = szar vagy mert úgy kezdtél neki hogy nem tudsz semmit. A normális étrend KÖTELEZŐ! muszáj!

Elnézést hogy ilyen nyers vagyok, de annyi ilyen kérdés van hogy hihetetlen. NE szedd ezt mert nincs értelme, tudsz fejlődni nélküle is, csak tudd hogy mit csinálsz.

2011. júl. 31. 21:28
 6/49 anonim ***** válasza:
Ja írtad hogy kaja rendben, nem láttam. De hát mégsem lehet annyira rendben ha már ilyeneken gondolkozol..
2011. júl. 31. 21:28
 7/49 A kérdező kommentje:
Pedig nagyon sokat eszek, próbáltam porokat is meg fehérjéket is de semmi!! Ez az utolsó reményem!
2011. júl. 31. 21:29
 8/49 anonim ***** válasza:
70%

Milyen utolsó reményed?? És milyen porról beszélsz? Ezek táplálékkiegészítők, én is mondhatnám hogy kipróbáltam a zsíroskenyeret de nem jött be, ezért majd a negatív kalóriás (EZ IS MI A SZAR? nem rád haragszom, nem is haragszom amúgy) zöldségekkel próbálkozom.

Tuti nincs rendben valami, és az vagy az edzés, vagy a kaja lesz. ezt ne szedd (!).

2011. júl. 31. 21:33
 9/49 A kérdező kommentje:
Próbáltam mass-t, Volumass35-öt, jumpo-t, és a nitrix-et is kiakartam, de az nem jött össze!! Egy év alatt talán híztam 5-6 kg-ot!! Napi ötször kajálok, és sok turmixot is iszom mellé, meg sok gyümölcsöt is eszem!
2011. júl. 31. 21:37
 10/49 anonim ***** válasza:
100%

Na erősödött a gyanúm, hogy kamu :D Ha az, akkor ügyesen csinálod. A jumpon nevettem, bár nem vicces, viszont a b elég messze van a p-től ahhoz, hogy csak úgy félre lehessen ütni.. namindegy

Ha meg nem kamu, akkor HAGYD MÁR AZT A GYÜMÖCSÖT, hát komolyan nem értem mit isteníti mindenki. Miért az az egészségesebb szerinted? Szerintem is tök jól hangzik a neve, sokkal jobb mint az a hülye "zöldsééééég", + tényleg igazán megértem hogy miért szimpatizálsz vele, de el lehet felejteni..

Leírod az étrended jumpóka?

2011. júl. 31. 21:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!