Anabol-Danabol vagy Methandienone melyikből lehet megbízhatóbat "minőségibbet" szerezni? Vagy mind fake?
Anabol-nál alap az 5-szög tabi kígyó mintával a felületén(egyik ismim szedet anabolt-azt mondta 2fajtát látott belőle ez egyik nem volt olyan szép kidolgozott..lehet furán fog hangzani de azt mondta ízre édes ami bevált neki és jó volt az pedig keserű..
danabolnál a kék szív alak és minimum 4mm-es vastagság ami jó(elvileg:S) a Methandienon-nál azt én is használtam(La Pharma(sötétkék tabi) a világoskék és 2010év gyártásu az mind kamu a környezetemben használták senkinek nem hozott semmit...mi a véleményetek lehet "itthol" jó minőségü cuccokat talállni? anabol-dana-methandienon stb...
kösszi a normális válaszokat!! remélem sokan írtok saját tapasztalatokat is!!
orális szerekre nem is építenék kúrát,de te tudod(még kell a májam).egymagában megintcsak kezdő nyomik és gettócigányok szedik,sztekkelve kell ezt csinálni.na erről ennyit.
Nekem a Deca-durabolin,teszto enantát,stanazolol trió ment eddig 10 hétig,levezetés spiroval a szokásos(HCG,clomid +teszto boosterek).télen akarok egy olyant h boldenon alap vagy danabol(nem szeretem a szájon át szedhetőeket),+sustanon v omnadren és a végén spiro+primobolan(4 hónap az egész kúra,10 hét +6 hét) meg levezetés a primo+spiro alatt.
én La Pharmas-ból a sötétkéket tabisat használtam az tömegbe és erőbe is jó volt...
mostanság nem lehet tudni miben milyen hatóanyag van..
jobb esetben kevesebb vagy semmi..rosszab esetben pedig metiltesztó..:S már a danabol-se annyira megbízható mint régebben volt..de ez a szurisokra is igaz..
Omnadren és a gyógyszertári cuccok jók, a többi felejtős.
Diamond pharma még jó, de nemsokára azt is hamisítják, a Thaiger már most gagyi a legtöbb....
Én három féle cuccot csináltattam eddig, csak ezeket használom és hihetetlen jók.
Trenbolon Acetát, Nandrolon Phenilpropionát, Testosteron Cypionát.
Ezekkel készülök az őszi versenyszezonra, később lesz még sok minden.... :-)))
(csak injekciós)
Ja, a "csináltatni" azt jelenti, hogy beszereztem nagy tételben a hozzávalókat és egy gyógyszerész ismerőssel megcsináltuk belőle a koxokat.
Elég sok melóm van benne -meg pénzem- de már nekem is rohadtul elegem volt a hamisítványokból.
Trenbolont és nandrolont szinte lehetetlen itthon beszerezni -eredetit.
Tesztoszteron gélt nem használunk, az öreg bácsikáknak van :-))
Magyar patikákban Retabolil, Nebido, Proviron, Andriol, kb ennyi, meg a növekedési hormonok.
Külföldi patikai cuccokhoz is hozzá lehet jutni, csak kinti kapcsolat kell.
Cseh patikai Sustanon pl. 4000 ft. körül jön be és arra még rátenne a díler, így persze nem éri meg, csak komoly versenyzőknek.
Görög patikai cuccok elég olcsók, de mivel nem lehet korlátlan mennyiséget beszerezni, ezért ezek a bennfentesek részére jönnek be, akik meg is fizetik a 4-5 -szörös árat, a többieknek meg marad a hamis.
Sziasztok!
Most rendeltem én is ebből La Pharma-s kék Metandienone 10mg-os tablettából. A csomagolást ítélve úgy néz ki eredeti korrekt minden minden jelzés a helyén. Kibontva a dobozt találtam benne egy pici párátlanító zacskót Kínai felirattal amit furcsáltam elgondolkodtam. Nem tudom ki emlékszik a jó Magyar Nerobolra ami 5mg volt és eredeti csak az már a múlté:) Akkoriban egy haverom szedte és adott egy szemet belőle próbáljam ki edzés előtt vegyem be..hát nagyon cool volt és hozzá teszem egész éjjel merevedésem volt mivel legalább ötszörösére emelte a tesztoszteron szintet..tehát tuti eredeti volt ez normális reakció:D De kérdem én ha La Pharma-s szedek 30mg egy nap és semmit nem érzek hogy a faszba lehet eredeti?:D Kétségkívül nincs hatóanyag benne esetleg 1-2 mg talán:) ha eredeti metát vesz valaki ott bizony áll a bré keményen és ha nem akkor valószínű kamu :D az első szemnél le lehet tesztelni egyszerű mint a pofon:) de ha jó is 10 nap után csökkeni fog a libidód nagyon mivel le állítja egy idő után a saját hormontermelést:) ha jó és van barátnőd szedjél mellé proviront az Irakit azt be lehet szerezni:)így még minőségibb izomra is szert tehetsz..nem leszel vizes és nem alakul át egy része ösztrogénné:) nagyon kevés az eredeti cucc..de most Indiába gyártják Cooper Pharma az tuti cucc azt keressétek :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!