Methandienone-től lehet részleges merevedési zavarom, ha igen mennyi idő múlva múlhat el?
Figyelt kérdés
Vettem 300 Methandienone-t LaPharma cég csinálja, 10mg-ot de az utóbbi időben azt vettem észre h nem úgy állna a cerka ahogyan kéne, r-d-e igy szedtem napi 3at kb 130-150et szedtem be belőle, de amint észrevettem h ez van, abba is hagytam azonnal, szerintetek ettől lehet merevedési zavarom ? Illetve ha igen, mikor állhat vissza normálisan a tesztoszteron termelésem ? 22/f több szteroidot nem szedek mert nagyon megijedtem valami legaláis termékkel esetleg meglehetne gyorsítani a folyamatot hogy vissza álljon a szervezetem az eredetibe ?! Hülyék illetve nem hozzáértőek kíméljenek !2011. jún. 21. 21:30
1/3 A kérdező kommentje:
Illetve kis diosgenin-re gondoltam hátha gyorsítja a hibát vagy nemtudom :\
2011. jún. 21. 21:31
2/3 anonim válasza:
lehet, és sose múlik el teljesen, de javul majd idővel.
3/3 °:Amigo:° válasza:
"Hülyék illetve nem hozzáértőek kíméljenek !"
Nos a hülye az Te vagy, a hozzáértő meg én.
Talán előbb kellett volna kérdezned....
22 évesen erre nincs mentség. Remélem így marad és nem szaporodsz tovább. Épp elég hülye van már így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!