Pityke97 kérdése:
13éves 180 cm magas és 82 kg vagyok. Van rajtam felesleg de erősebb alkatú is vagyok. Van 2db 10kg sulyzom megyvele biveszre 16 20 emelés. Növeljem rajta a súlyt és h igen mennyit? (gyúró edzésterveket irjatok pls)
Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 18:13
1/11 A kérdező kommentje:
*bicepszre sry
2011. júl. 29. 18:14
3/11 anonim válasza:
Szia elöször a felesleget kell leadni
4/11 A kérdező kommentje:
Köxi és ha most kezdenék el akkor mijen hátranyaim/előnyeim lennének??
2011. júl. 29. 18:41
5/11 anonim válasza:
Szia
Nem lenne olyan szép látható eredménye csináljuk együtt a fogyit?
6/11 A kérdező kommentje:
edzésterveket irjatok PLS otthonra 14kilóps egykezesekhez!! köxi
2011. júl. 29. 18:56
7/11 anonim válasza:
72% hagyd már abba itt nevetek olyan gyökér vagy :D:D:D mindjárt keresek 10 kérdést ahová leírtad már... :D nem találsz elég embert a fogyidhoz?
Kérdező nem kell emelni a súlyt, 10 kiló az okés. De nem csak bicepszre gyúrsz ugye?
8/11 anonim válasza:
Le kell szarni a felesleget...
ezt nyomasd HETI 3X,szép nyugodtan,szabályosan...nem kell megszakadni.
F@szom neked nincs barátnőd vagy haverod? Idegeneknek kell itt ajánlgatnod? Ha akkor elkezdted volna mikor először megkérdezted,vitted volna valamire....így soha nem fogod..
9/11 anonim válasza:
Szopós fogalmatlan "fogyi"kúra többet árt mint egy kis átmozgató súlyzózás...
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!