Mit csinál rosszul a haverom?
Már megcsináltam... de ez kész, azért elmondom. Jött, hozzám egy zenész csávó tegnap, hogy b4sszak már a laptopjának valamit. Jó mondom oké jó pénzért megcsinálom. Egy régi kis 14"os hp p3-as kis lapos volt, annyi volt a baja, hogy nem ment neki a hangkártya drivere. Mondom megnézem, felrakom neki a drivert azt szevasz. Amikor felnyitottam és 17 percen keresztül bootolt be és 11 percen keresztül nyitotta meg a sajátgépet akkor elegem lett, mondom kérek kicsit többet újratolom neki az xp-t. Fel is raktam neki, végignéztem mindent, raktam rá neki vírusirtót minden istennyilát. El is vitte, nem is kértem sok pénzt (1500) hiszen kb 1 óra alatt megvolt az egész.
Fél óra múlva, hív, hogy nem ismeri fel a pendrive-ját. Mondom mi a retek, nálam itthon mind a 3 pendriveomat felismert... nem tudtam neki mit mondani, biztos valami régi sz4r, amit nem szeret az xp. Alig telik el 10 perc ismét hív, hogy már a cd meghajtó se megy... na itt már azt mondtam menj már a f4szomba, mondtam hozza vissza. A jó kis userünk ráengette a kalóz xpre a frissítést elkezdte felnyomni az sp3-at. Még ez nem is lett volna gond, de frissítés közbe áramtalanította a gépet (aksi ki fuck yeah mert lelassult a gép állítása szerint) így csak egy sp2,5es xp lett amivel ki is nyírta az egészet, nem csoda, hogy lóf4szt se ismert fel. Elsőnek próbáltam leszedni a fél frissítést, persze nem lehetett, megint újra kellett nyomni az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!