Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit csinál rosszul a haverom?

Mit csinál rosszul a haverom?

Figyelt kérdés
Haverommal kb. fél éve járunk konditerembe heti 4-5 alkalommal. Én sokat erősödtem azóta, hétről hétre érzem a javulást. Ő viszont most is kb. ugyanazt a szintet tudja mint amikor elkezdtünk járni. Pedig a természetes határait sztem még messze nem érte el. kb 180 magas és 90 kiló a srác szóval van rajta felesleg. Szerintetek min kéne változtatnia hogy elkezdjen fejlődni? Azért fontos ez mert már azon gondolkozik hogy magába szúr valami koxot... azt mindenképp jó lenne megelőzni!
2011. júl. 28. 13:27
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:

Már megcsináltam... de ez kész, azért elmondom. Jött, hozzám egy zenész csávó tegnap, hogy b4sszak már a laptopjának valamit. Jó mondom oké jó pénzért megcsinálom. Egy régi kis 14"os hp p3-as kis lapos volt, annyi volt a baja, hogy nem ment neki a hangkártya drivere. Mondom megnézem, felrakom neki a drivert azt szevasz. Amikor felnyitottam és 17 percen keresztül bootolt be és 11 percen keresztül nyitotta meg a sajátgépet akkor elegem lett, mondom kérek kicsit többet újratolom neki az xp-t. Fel is raktam neki, végignéztem mindent, raktam rá neki vírusirtót minden istennyilát. El is vitte, nem is kértem sok pénzt (1500) hiszen kb 1 óra alatt megvolt az egész.

Fél óra múlva, hív, hogy nem ismeri fel a pendrive-ját. Mondom mi a retek, nálam itthon mind a 3 pendriveomat felismert... nem tudtam neki mit mondani, biztos valami régi sz4r, amit nem szeret az xp. Alig telik el 10 perc ismét hív, hogy már a cd meghajtó se megy... na itt már azt mondtam menj már a f4szomba, mondtam hozza vissza. A jó kis userünk ráengette a kalóz xpre a frissítést elkezdte felnyomni az sp3-at. Még ez nem is lett volna gond, de frissítés közbe áramtalanította a gépet (aksi ki fuck yeah mert lelassult a gép állítása szerint) így csak egy sp2,5es xp lett amivel ki is nyírta az egészet, nem csoda, hogy lóf4szt se ismert fel. Elsőnek próbáltam leszedni a fél frissítést, persze nem lehetett, megint újra kellett nyomni az egészet.

2011. júl. 30. 10:56
 52/53 bix ***** válasza:
ilyenből van pár elásva a lakás előtti téren:D hülyebiztos gép nincs, én egy időben azon agyaltam hogy 90-es számot kérek és azon szervizelek, és egy automata feltesz egy kérdést 3 válasszal, ha nem találja el akkor túl hülye hogy számítógépet birtokolhasson:D
2011. júl. 30. 12:03
 53/53 anonim ***** válasza:
Na ja nem rossz ötlet :D de iszonyat hülyék hozzá... ez szörnyű! Komolyan mondom, amint megvan ez a szar papír, összeszedtem magam anyagilag teszem le a sportoktatóit :)
2011. júl. 30. 12:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!