Csak én érzem magam rosszul ha tudom hogy az összes haverom jlérzi magát vmeik haverjával csak engem nem hívott senki?
Figyelt kérdés
Na szoval az van h elég kevés haverom van, abból egyik most elment egy haverjához, a másik pókerezik, a harmadik nemtom holvan, de vele csak msn-n szoktam beszélni mert nagyon messze lakik. Egyszóval az van hogy mindenki elment vhova a haverjaival én meg itthon unatkozok :((. Az elmult napok olyan jól teltek, mostmeg hirtelen mindentől elment a kedvem és ilyenkor úgy érzem hogy egyedül vagyok...2011. febr. 19. 18:25
1/3 anonim válasza:
Sajnos nem vagy egyedül. Engem is annyira bánt amikor ketten beszélik, hogy erre mennek, a másik háom meg, hogy arra megy. Én meg ha meghívatom magam akkor mehetek én is, maguktól nem jut eszükbe, hogy engem is hívjanak. Pedig amikor együtt vagyunk a haverokkal elég sokat szoktunk hülyülni. Lehet, hogy csak én érzem úgy, hogy bírják a társaságom...
2/3 szamóca. válasza:
ez természetes érzés. most nálunk is dráma van, ugyhogy hiába tervezgettünk még pár hete csomó mindent, talán már sosem lesz a régi.
majd lesz jobb, ne aggódj :)
3/3 anonim válasza:
nyugi semmi gond, ez azzal is előfordul akinek sok ismerőse van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!