SOS Rosszul szocializálódtam? Teljesen tönkremegyek!
Megasztár???
Szerintem felesleges ennyire eredményorientáltnak lenni.
Már bocsi, de egy megasztár dolog nem rajtad múlik, hanem mások hül.ye ízlésén, ezért kár megölnöd magad.
Ne hajszold annyira a sikert, lehet, hogy akkor jobban megtalálod önmagad.
Az a lényeg, hogy legyen pénzed, az meg más módon is lehet, nem kell sztárnak lenni hozzá. A legtöbb ember nem sztár.
Ha gondolod írj privit, ott válaszolok. Ja és nézd meg ezt a videót. Röviden ez a véleményem a Megasztárról meg hasonló "tehetségkutató" + "kultúr" műsorokról.
http://www.youtube.com/watch?v=pbscXP1UAUw
Nézd végig mert érdemes! ;)
Talán érdemes lenne iskolát váltanod, ahol nem ismernek, ott tiszta lappal indulhatsz és új életet kezdhetsz. Vagy már gondoltál erre, és elvetetted a gondolatot?
Ezenkívül érdemes lenne valamilyen közösséghez tartoznod.
Ha írsz privit, ott folytathatjuk! :)
Ja értem, azt nem írtad hogy már váltottál...
Te magad írtad, hogy flegma vagy, akkor miért csodálkozol, ha a barátaid viselkedése is megváltozott? Talán meg kellene próbálnod visszatérni a régi önmagadhoz, és bocsánatot kérni a barátaidtól, lehet, hogy újra jóban lehetnétek.
Mindenkit érnek bántások és megalázások, talán nem olyan sok, de érnek, és nem azokon vezetik le, akik nem tehetnek róla. Szóval bizalom nélkül semmilyen emberi kapcsolatod nem fog működni, se barátság, se párkapcsolat, se semmi. Próbáld meg helyreállítani a bizalmadat az emberekben, ehhez persze olyan emberekre van szükség, akik méltók rá. Szívesen adok ötletet priviben, hogy hova, kihez fordulj, ha megírod, hogy hova valósi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!