Félek, hogy tönkremegyek (anyagilag). Saját cégem van, vannak tartalékaim, mégis állandóan ez jár a fejemben. Mi a megoldás? 45/f
Szabadidődben lazíts kicsit, túl sokat stresszel sz.
Vágj bele valamilyen sportba, keres egy hobbit, menj el a családdal egy hétvégi túrára.
Természetes hogy aggódsz de ha tiszta fejjel hozod meg az üzleti döntéseid nem lesz baj.
a Titok c könyvben le van írva
ha félsz, bekövetkezik
ha bizakodsz, akkor meg az
a gondolat teremtő hatású
amíg azon vagy, hogy becsődölsz, abba az irányba is haladnak a dolgok
és amikor becsődöltél, és zon leszel hogy állj fel, akkor fel fogsz újra állni
mindenki ott tart, ahogy a múltban gondolkodott...
és mily igaz, ha megfigyeled...
a betegségeket nagyban befolyásolják a hajlamok is ugyan, de ha tudatosan egészségesen élsz, és nem a betegségre, hogy (jajj, csak ne legyek rákos), hanem az egészségre (hú, de fitt vagyok azért is) koncentrálsz, akkor az is befolyásolható
a baj csak annyi, hogy az ember hajlamosabb a negatív dolgokra
pl mamám keze ekcémás volt, a nagy empátiámmal holnapra nekem is az lett, viszont bnőm lefogyott pár kilót, hiába érzek vele együtt, én nem.
szóval olyan mintha a poz. gondolatokra különösebben figyelni kellene, a neg-k meg tálcán kínálják magukat
érdekes
amúgy egy jó pár hatalmas zrt-nek ilyesmik az alapelvei, amivel az alkalmazottakat ilyesmi előadásokkal motiválják
a párom egy sikeres ember, és érdekes rám szól, hogy pl ne nézzünk horrorfilmet, ne hallgassunk szomorú számokat, mintha ő tudattalan kerülné a negatív kihatásokat.. és lehet ettől sikeres....
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:58
Igy van ez...,a rosszabb negativabb hamarabb észrevesszük,
mint a jó és pozitiv dolgokat!:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!