Úgy érzem, miatta elvesztettem önmagam. Rosszul döntöttem?
Eddig életvidám, csipkelődős, bulizós lány voltam... egészen addig, míg meg nem ismertem Őt.
Mindig h.lyéskedtünk, piszkálódtunk, poénkodtunk egymással a bulikon, jó volt.
Aztán lassacskán beleszerettem, és fordítva. De én kapcsolatfóbiás vagyok, és nem bírom a kötöttséget.
kezdtem egyre depisebb lenni...eddig mindig átbuliztam a hétvégét, most sehova nem mentem.
Összejöttünk,de úgy érzem nem leszek többé szabad és ez megriaszt. Feltűnt másoknak is hogy nem poénkodok, nem osztom azokat a jó szövegeket, amik máskor csuklóból jöttek, a vicces be-és visszaszólásokat.
Olyan vagyok mint egy lepke, akinek szétszaggatták a szárnyait.
Ez már így marad? Van aki volt így és leküzdötte? Vagy el kéne őt hagynom hogy ne érezzem magam rabnak?
Szeretem és ezért nehéz.
20/L
ennyire unalmas a kapcsolatotok, hogy problémákat kell keresned? ha ennyire nem érzed magad jól, akkor szakíts.
De előre szólok, ilyen hozzáállással soha nem lesz hosszútávú kapcsolatod.
20N
"Mindig h.lyéskedtünk, piszkálódtunk, poénkodtunk egymással a bulikon, jó volt."
1. buliban ismerted meg, nem lehet egy otthonülő, együtt is bulizhattok
2. ezek szerint neki is tetszett a viccelődő, hangos jellemed, miért kéne ezt háttérbe szorítanod?
"úgy érzem nem leszek többé szabad és ez megriaszt."
Adott okot, hogy így érezz?
Ismertem hasonló "pillangókat", mint Te (nem degradálásképpen mondom) - bevallom, nem szimpatikusak, azaz mondjuk úgy, nem értettem őket. (Én soha nem éreztem azt, hogy egy kapcsolat megkötne, illetve ha mégis, akkor szakítottam, de csak azt a következtetést vontam le, hogy rosszul választottam, nem magát a kapcsolat keresését hibáztattam.)
Azt Te tudod eldönteni, hogy akarsz-e egyáltalán párkapcsolatot.
De a párkapcsolat nem feltétlenül abból áll, hogy otthon kell ülni a tévé előtt papucsban.
De ha az is zavar pl., hogy most már nem jöhetsz össze másokkal, akkor tényleg át kell gondolnod, hogy mit akarsz a mostani életedtől, és abba belefér-e egy kapcsolat.
Viszont ha szerelmes vagy, akkor megpróbálhatod a pároddal is megbeszélni az aggályokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!