Mit csinál rosszul a haverom?
szúrjon...Ki a f*szt érdekel?Nem vagy a vöröskereszt.Majd amikor a kúra után 100kiló lesz de ugyan olyan gyengén és még dagadtabban(mert izom nem lesz rajta)és szakszerű levezetés hiányában pár hónapig(sajnos nem végleg)használhatatlan fasszal majd rájön hogy többet nem kéne.Jó kis tanulópénz lesz.Te meg szabályozzad magad.
Egyébként étrendje van e az öcskösnek?
Szia
Csinálja mozgást keményebben szigorú legyen önmagával és kemény diéta Én is ilyen bajjal küzködök sajnos
"Szóval rendes étrend nincs de attól azért vmit már kellett volna fejlődnie..."
hát pont hogy nem. az edzés max 30% szinte minden a konyhában dől el... nincs normális kaja, akkor se nőni nem fog, ha meg szemetet eszik akkor még fogyni se. nem értem a kérdésből hogy mi a célja... tömegeléshez mi az hogy nem akar nagyobb belet? oda zabálni kell mint a gép. diétához meg este cornflakes? ugyanmár. szúrjon nyugodtan. h4x0r mondta a tutit. ennyi
Ja corn flakes-t én is szoktam enni, amikor nem akarok nagy belet növeszteni.
???
Fél év után kokszolni nem normális dolog, testépítésbe belekezdeni étrend nélkül szintén. Mit akar az ilyen? tényleg nem értem.
Az a gyerek célja h leadjon pár kilót meg erősödni is akar, egy ideig szedett is vmi zsírégető cuccot de az se sokmindent használt... az anyja elvileg főz rá rendesen úgyhogy nem hinném hogy olyan nagyon szar kajákat enne de majd megkérdem tőle.. még ami eszembe jutott h nagyon sok ásványvizet iszik sztem jóval többet mint kéne egész edzés alatt ki se szakad a flakon kezéből, ez nem lehet baj?
Bocsi az amatőr kérdésekért,nem vok járatos a témában,én tisztán edzek (táp.kieg.-et sem szedek) csak hogy formában tartsam magam, nem akarok kigyúrt állat meg testépítő sem lenni, csak ennek a szerencsétlennek szeretnék segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!