Mit csinál rosszul a haverom?
Figyelt kérdés
Haverommal kb. fél éve járunk konditerembe heti 4-5 alkalommal. Én sokat erősödtem azóta, hétről hétre érzem a javulást. Ő viszont most is kb. ugyanazt a szintet tudja mint amikor elkezdtünk járni. Pedig a természetes határait sztem még messze nem érte el. kb 180 magas és 90 kiló a srác szóval van rajta felesleg. Szerintetek min kéne változtatnia hogy elkezdjen fejlődni? Azért fontos ez mert már azon gondolkozik hogy magába szúr valami koxot... azt mindenképp jó lenne megelőzni!2011. júl. 28. 13:27
21/53 anonim válasza:
Akkor buzuljatok be és beszéljétek meg privátban, de én most kimaradok. :D
22/53 anonim válasza:
Csak nem :D félig már a pádávánomnak tartom :)
de az a baj, hogy minden csaj: jájj te gyúrsz? de jó...
- két hét múlva: nem igaz, hogy megint edzeni mész!
23/53 anonim válasza:
mi ez a többesszám én nem is mondtam semmi rosszat:D Amúgy is rühellem a búzákat...bár szamuRAJ-t lehet bevállalnám:D:D
24/53 anonim válasza:
Nem haxor nem az esetem... túl nagy a csöcse :D
25/53 anonim válasza:
és tényleg mert gynom van:D:D De nem nagy:$
26/53 anonim válasza:
Jajj ne szégyelld már magad, 120 centi csak megvan már nem? :D
27/53 anonim válasza:
nemtom...nem szoktam méricskélni a mellemet mert csak kis szalagom van.De ha meg is van az a hátam miatt van nem a mellem miatt:D
28/53 anonim válasza:
no de látod elkergetted innen szegény kislányt pont amikor barátkozni akartam...
29/53 anonim válasza:
Ja, amúgy nekem is kicsi egy kicsit... de ez elég deja vu ez a dolog :D ezt mi már beszéltük régen. Egyszer feljött a szó valami ilyesmiről... á mindegy addig jó amíg nem tudják mi az eredeti nickem :D szóval nem szóltam.
30/53 anonim válasza:
Nyugi "összefutsz" még vele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!