Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit csinál rosszul a haverom?

Mit csinál rosszul a haverom?

Figyelt kérdés
Haverommal kb. fél éve járunk konditerembe heti 4-5 alkalommal. Én sokat erősödtem azóta, hétről hétre érzem a javulást. Ő viszont most is kb. ugyanazt a szintet tudja mint amikor elkezdtünk járni. Pedig a természetes határait sztem még messze nem érte el. kb 180 magas és 90 kiló a srác szóval van rajta felesleg. Szerintetek min kéne változtatnia hogy elkezdjen fejlődni? Azért fontos ez mert már azon gondolkozik hogy magába szúr valami koxot... azt mindenképp jó lenne megelőzni!
2011. júl. 28. 13:27
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:

Jah és a kérdezőnek:itt megosztom most veled a személyes tapasztalatomat a félrekajálásról(friss!alig pár perccel ezelőtt történt)

Éppen vágtam a fehérkenyérhez a házikolbász(kuss!nembeszóni:D bodyskolbász volt:D)a legvégén voltam tehát elég hülye pozícióban kellett vágnom hogy ne legyenek túl vastagok a szeletek.És hirtelen megszaladt a kés és beleb*sztam a tenyerembe.De úgy emberesen.Asszem ez isteni jel hogy egyek tisztán.

Ezért mond meg haverodnak hogy zabáljon rizscsirkét mert ahhoz nem kell kés.(legfeljebb a villára/kanálra haraphat rá ha nagy a lendület de az nem fáj annyira)

2011. júl. 28. 16:12
 32/53 anonim ***** válasza:

Addig is itt egy szexi béjbi: [link]

Néha úgy megborotválnám az állát :D

2011. júl. 28. 16:13
 33/53 anonim ***** válasza:
cuki...csak vigyázz mert neked kell majd mindig mosogatni.Ha nem tetszik állonb*sz aztán majd tetszeni fog.És nehogy az ágyban te legyél a nő!Arra vigyázz.Ha már mögéd akar kerülni sejthetsz valamit
2011. júl. 28. 16:14
 34/53 anonim ***** válasza:
Lehet vigyázni kell vele :D mindegy én nem offolok tovább mert kib4sznak :)
2011. júl. 28. 16:15
 35/53 anonim ***** válasza:
sztem mind1 mert már válaszoltunk a kérdésere.Ha a kérdező akar még valamit úgyis megkérdezi és cserébe hogy megtűri az offot szakszerű segítséget nyújtunk
2011. júl. 28. 16:16
 36/53 anonim ***** válasza:
Végülis :)
2011. júl. 28. 16:21
 37/53 bix ***** válasza:

frutti: nem megy még neked a csajozás látom:)

a csajnak meg a kezébe nem adnám a díszlécet, baze úgy rántana le hogy közben a tricepszét nézné hogy feszül e, és semmi kedvem nem lenne így egy 5x30-as szériához... egyébként cuki... jah a lába közé is csak óvatosan dugnék fejet... egy kisebb ráfeszítés és viszlát...

2011. júl. 28. 16:42
 38/53 anonim ***** válasza:
Nem nem... pedig az ilyen csaj aranyat ér :D
2011. júl. 28. 16:43
 39/53 anonim ***** válasza:
megvéd az utcán a cigóktól
2011. júl. 28. 16:45
 40/53 bix ***** válasza:
pesten akkor a scitek boltba nézz el a körúton blaha fölött nyugati fele... multkor edzőtársnak vittem onnan valamit. hátulról nézem, bakker milyen hátad van tesó... megfordult... nem kellet volna. 2 percig azon agyaltam amíg ott hallgatott valaki hogy ez most mi? aztán megszólalt, és szerintem x. egyébként nő volt, de kaphatott némi D vitaminon kívül mást is, hangban rávert két kört charli-ra, és a nemét elég neccesen lehetett belőni. de asszem krisztiként mutatkozott be... gyönyörű volt...
2011. júl. 28. 16:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!