Tapasztaltabb testépítők! 1 hónapja kezdtem kondizni mindenre és most elgondolkodtam tömegnövelőn. Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Az edző épp elutazott egy másik helyettesíti de még "új" vagyok ott így őt nem ismerem. 16/f 183cm magas 81kg. étrendem hét közben általában a következő:
min. napi 3x étkezés
reggelire 3 kenyér melegszendvics fél liter félzsíros tejjel
napközben suliban eszem 4 darab zsemlét vajjal és szalámival
hazajövök valami főtt étel általában spagetti szintén fél liter tejjel
délután Cerbona egy kis chips pár tábla milka (apámék pénzesek) kakós csiga yoghurt
estére 4 melegszendvics 3 zsíros kenyér
hétvégenként levest eszem meg ennél azért többet.
tudom tudom nem túl helyes de akkor is.
vélemény? Ha negatívumot mondasz építő jelleggel veszem szóval nem sértődöm meg:)
2011. júl. 27. 22:58
63/69 anonim válasza:
kitérdekel? milesz ebből ha felnő gondoljatok már bele.
64/69 anonim válasza:
mindenféle előítélet nélkül kérdezem: kérdező, te cigány vagy?
65/69 A kérdező kommentje:
rohadjá meg..! mindenki menjen a g ecibe
2011. aug. 21. 21:24
66/69 anonim válasza:
inkább te nyugodjá meg és hagyjuk ezt az egészet. utolsó, most minek írtál ide? :D szítod itt az ellentéteket
67/69 anonim válasza:
szerintem tök normálisan kérdeztem. ennél normálisabban lehetetlen. de a kérdésem még mindig áll: cigány vagy kérdező?
68/69 A kérdező kommentje:
SZOPJÁTOK KI A NAGY F@SZOMAT AZ HA VALAKINEK NEM TECIK VALAMI AZ CSAK SZOLJON......!!!!!!! :@
2011. aug. 22. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!