Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tapasztaltabb testépítők! 1...

Tapasztaltabb testépítők! 1 hónapja kezdtem kondizni mindenre és most elgondolkodtam tömegnövelőn. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Az edző épp elutazott egy másik helyettesíti de még "új" vagyok ott így őt nem ismerem. 16/f 183cm magas 81kg. étrendem hét közben általában a következő:

min. napi 3x étkezés

reggelire 3 kenyér melegszendvics fél liter félzsíros tejjel

napközben suliban eszem 4 darab zsemlét vajjal és szalámival

hazajövök valami főtt étel általában spagetti szintén fél liter tejjel

délután Cerbona egy kis chips pár tábla milka (apámék pénzesek) kakós csiga yoghurt

estére 4 melegszendvics 3 zsíros kenyér

hétvégenként levest eszem meg ennél azért többet.

tudom tudom nem túl helyes de akkor is.

vélemény? Ha negatívumot mondasz építő jelleggel veszem szóval nem sértődöm meg:)

2011. júl. 27. 22:58
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:

tényleg beszoptad! :)

ha én te lennék már vonat alá ugrottam volna...

most van béke b.zika...

2011. júl. 27. 23:38
 22/69 A kérdező kommentje:

Rezko92

én megmondom őszintén tudatlan vagyok ebben a témában ahogy sokan mások is. a különbség csak az hogy én ezt szóvá is teszem..

2011. júl. 27. 23:41
 23/69 anonim ***** válasza:

de miért pont zsíroskenyééér? könyörgöm! napi szinten? ha ilyen gazdagok vagytok akkor méé? szereted az ízét? :D én hányok tőle. és a lehető legrosszabb, mert finomliszt+sok telített zsírsav. lefekvés előtt. ÁÁÁÁ

am sztem is fake

2011. júl. 27. 23:50
 24/69 A kérdező kommentje:
nem fake.a zsíros kenyér meg akkor is jóóóó :)
2011. júl. 27. 23:53
 25/69 Rezko92 ***** válasza:
Sztem meg nagyon is értesz hozzá és csak provokálkocc, ami nembaj mert semmi közöm hozzá meg amúgy is van mit olvasni regeneleráládosás közben :D
2011. júl. 28. 00:03
 26/69 anonim ***** válasza:

Ennyi kenyeret enni. Azt a mindenit! Én is csak azt tudom javallani, hogy tessék szépen húst is enni. Azt nem mondhatom, hogy többet, mert nem is látok itt semmi hús féleséget. Fehérje forrás nélkül pedig nehéz izmosodni még a legelején is. Én amondó vagyok, hogy az iskolai kajálás még úgy ahogy elmegy, ( de az is csak a sport első évében kb..) viszont az azutáni botrány. Ez a chips, csoki, gabonapehely, puding stb. nagyon durva. Az esti zsíros kenyér pedig aztán ihaj. :D Bár, én is szeretem a kacsazsírt és nem tagadom, a szalonna sütést sem hagynám ki, de azért ezt minden nap eljátszani... Hát picit durci. Lenne olyan belem két hónap alatt, hogy a csodájára járnának, hogy hogyan is sikerült összehoznom ilyet, ilyen rövid idő alatt..

Szóval a délutáni és az esti kajálást kicsit szervezd át. Tényleg kellene valami hús féleség minden napra. Ha nem is fél kiló, de legalább valami. Pl. nem tudom mivel eszed a spagettit, de az is elbír egy csomó fajta szószt ami magában foglalhat némi húst.

2011. júl. 28. 00:11
 27/69 A kérdező kommentje:
meglesz köszönöm a választ. látod veled normális hangnemben beszélek mivel te is így írtál. egyébként tényleg olyan káros lenne ez az étrend?
2011. júl. 28. 00:15
 28/69 anonim ***** válasza:
Ez lopott étrend...Ezzel készül a Jay Cutler az idei Olympiára!
2011. júl. 28. 07:36
 29/69 anonim ***** válasza:

Hát én két dolgot mondanék.

1: nézz és láss

2: tépjétek széééét! ;)

2011. júl. 28. 08:03
 30/69 anonim ***** válasza:

"joghurt te kis paraszt. apád miből él hogy van pénze de annyi esze

nincs hogy az amúgy is gyökér fiát ne milkára pénzeleje???

enni kell ökörkém! 16 évesen kell a húst zabálni hogy ne nyomorék

legyen belőled.

szerinted a tömegnövelő az csodaszer? na takarodj már és pofa be kis

b.zi......

1 nem is ismered apámat! Ha ismernéd is nem kell hogy szeresd! Ha

édesapámmal van valami problémád szólok neki és pár cigány haverja

társaságában szétverheti a fejedet barátom. ami pedig a b.ziságot

illeti én nem te vagyok! gondold ezt át! ui: nem felejtek.

"tényleg beszoptad! :)

ha én te lennék már vonat alá ugrottam volna...

most van béke b.zika..."

azért ne felejtsd el hogy végső soron egy gyerekkel beszélsz így.

holnap szólok apámnak nyugodj meg már most tudom az email címedet

innen pedig hogy éppen melyik gépről írsz. testvérem bíró így

megnyugodhatsz simán beperelhetnénk rágalmazásért és még írásos nyoma

is lenne a dolognak. 2 esélyt már eljátszottál a 3-ből.

Nagyon okos fiúcska vagy te...hogy sikerült mindent kiderítened!

Ha a tesód bíró akkor azt is tudod hogy az,hogy én egy anonym oldalon azt mondom hogy B@SZD MEG A K@RVA ANYÁDAT,nem minősül rágalmazásnak,mivel nem tudom kinek írtam (nem is érdekel),az viszont hogy te a privát e-mail címemre (bodybuilder@citromail.hu) cigányokkal és apáddal fenyegetőzöl az elég sanszos hogy fenyegetés és ha létrejön akkor önbíráskodás. A cigány haverokhoz meg gratulálok,várom a klánt sok szeretettel...kifizetem a benzint vagy a vonatjegyet! Szia

2011. júl. 28. 12:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!