Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tapasztaltabb testépítők! 1...

Tapasztaltabb testépítők! 1 hónapja kezdtem kondizni mindenre és most elgondolkodtam tömegnövelőn. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Az edző épp elutazott egy másik helyettesíti de még "új" vagyok ott így őt nem ismerem. 16/f 183cm magas 81kg. étrendem hét közben általában a következő:

min. napi 3x étkezés

reggelire 3 kenyér melegszendvics fél liter félzsíros tejjel

napközben suliban eszem 4 darab zsemlét vajjal és szalámival

hazajövök valami főtt étel általában spagetti szintén fél liter tejjel

délután Cerbona egy kis chips pár tábla milka (apámék pénzesek) kakós csiga yoghurt

estére 4 melegszendvics 3 zsíros kenyér

hétvégenként levest eszem meg ennél azért többet.

tudom tudom nem túl helyes de akkor is.

vélemény? Ha negatívumot mondasz építő jelleggel veszem szóval nem sértődöm meg:)

2011. júl. 27. 22:58
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
vigyázz lenyomoz és akkor 2 ladát indít útra...jajj neked...
2011. júl. 28. 16:22
 52/69 anonim ***** válasza:
piros kockalada?
2011. júl. 28. 16:24
 53/69 anonim ***** válasza:
mindig más...leszámolásonként átfestik!! vonohorog+utánfutó tele szeméttel kombóra figyelj....
2011. júl. 28. 16:25
 54/69 anonim ***** válasza:

kérdező mindjárt megmondja hol tartanak szemináriumot...

:))

2011. júl. 28. 16:28
 55/69 A kérdező kommentje:
jaj most mit kell itt keménykedni? ha normálisan válaszolnál a kérdésre ez az egész nem lenne. de te mit csinálsz INTERNETEN kölykökbe kötsz bele. állítom megse moccanál ha 1 ci gány álna veled szembe te fosnád össze magadat. azt meg hogy irigykedsz hogy nekünk annyi pénzünk van amennyi az te bajod. nyugodtan írogassad a f@szságaidat meg a másik én ráérek még csak gyerek vagyok. de te ezzel a saját idődet b*szod el!
2011. júl. 28. 16:29
 56/69 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Egy kicsit vegyél vissza szerintem. Mert az, hogy sok pénzetek van szép dolog, de nem a te érdemed, erre Te nem lehetsz büszke. Persze szégyellni sem kell, de felvágni sem illik vele, mert neked az égvilágon semmi érdemed nincs abban, hogy apád anyád mennyit keres.

Ugyanakkor kár, hogy nem fogadod meg az építő jellegű tanácsokat, és visszaanyázol mindenkinek, aki nem támogat téged.

Végezetül pedig az, hogy 16 évesen nem vagy elkésve és kölyök vagy.. hát el kell, hogy keserítselek. 16 évesen már nagyon sok dologról el vagy késve mert egy rakás sportágban kiöregedtél már ahhoz, hogy valaha is bajnok legyél. A testépítésből viszont nem. És ha bajnok akarsz lenni ha nem, azért célszerű lenne megfogadni a tanácsokat, és belátni, hogy a fent írt étrend egy hatalmas kalap fos.

2011. júl. 28. 16:36
 57/69 anonim ***** válasza:

1. nem veled beszélek "kölyök"

2. te most komolyan azt hiszed irigy vagyok?

3.apu pénzére verheted magad..

4.ha nem lenne pénzem,autóm,saját házam,meg 1 nyaralóm akkor is lenéznélek,mert egy kis beképzelt majom vagy.

5.még dolgozni is magamnak dolgozok na most mi lesz??

6.tedd már ide a mailcímem zsenikém..

7.az is jöhet honnan netezek..

2011. júl. 28. 16:36
 58/69 A kérdező kommentje:
igen. építő jelleggel vettem a kritikákat de az anyázásokat és a bzizásokat viszont nem.
2011. júl. 28. 16:43
 59/69 anonim ***** válasza:
akkor olvasd vissza az első 2 kommented te szerencsétlen
2011. júl. 28. 16:48
 60/69 A kérdező kommentje:
az első kommentnél azt írtam hogy a f@szom eszik napi több kiló húst de ezzel még nem oltottam le senkit. a második kommentemnél azt mondtam basszák meg akik azt mondják hogy mondjak le erről a sportról és baletozzak. ennyi. de amit ti írtatok te rákos gecy az már oltogatás.
2011. júl. 28. 16:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!