Mit szóltok hozzá? Jó az edzéstervem?
Figyelt kérdés
Szevasztok 16 éves fiú vagyok.10 hónapja járok edzeni.Sokat erosodtem azóta igaz kívulrol ez még szerintem nem nagyon látszik.Most van egy új edzéstervem és ki szeretném róla kérni a véleményeteket:
Hetfo:Bicepsz és alkar gyakorlatok.Kedd:Has izom,hát izom és delta izom gyakorlatok.Szerda:mell izom es tricepsz gyakorlatok.Csutortok:bicepsz,alkar.Pentek:Has,hat,delta izom.Szombat:mell,tricepsz.
Csak komoly valaszok érkezzenek.Még annyit ide nem tudom de azert ide irom hogy meg mit sportolok:foci,box(de csak zsakkal),uszas(de azt csak ritkan),bicikli(ritkan)....magassagom:187 cm,suly:65 KG.Csak komoly valaszokat pls kosz.:)
2011. júl. 21. 15:13
11/21 A kérdező kommentje:
OK...Kosz a labedzeshez a tanacsokat...nem értem hogy hogyan tudom megnovelni az intenzitast...valami pelda jo lenne...kosz :)
2011. júl. 22. 16:09
12/21 A kérdező kommentje:
G'sback lehet meg egy pár kérdésem?szerinted rosszul edzettem (mert bevallom azert valtottam edzestervet mert nem voltam megelegedve magammal) vagy edzek rosszul mert 10 honap alatt 1,5 kg-t hiztam csak?de am megerosodtem :D meg kulsoleg egy kicsit latszik :D de csak egy kicsit no jo van azt szerettem volna hogy hogyan kell lelegezni a gyakorlatok kozben es hogy szerinted eleg hogyha 50x hajtok vegre minden gyakorlatot?(elosszor 30x aztan meg 20x csinalom meg)....és bemelegitesre kene valami jo vidi vagy barmi mert keves gyakorlatot tudok(nem lab bemelegitesre gondoltam)...kosz remelem leszel olyan kedves es visszairsz :) thnx...aztan ha meg kell valami segitseg segitesz?
2011. júl. 22. 23:50
13/21 anonim válasza:
A hízás és növés elsősorban a kajáláson múlik. Azt tedd rendbe. AZ edzésedben meg próbálj szabályosságra törekedni és teljesen kikészíteni az izmokat. Heti 1 Kemény elég kell, hogy legyen az elején. 30,20 ismétlés bemelegítő sorozatoknak jó, utána mondjuk 3 munkasorozat 8-12 ismétlésekkel. Izomra koncentrálva, érezd hogy az dolgozik és akkor jó lesz. De a zaba a legfontosabb.
14/21 anonim válasza:
Már megbocsáss mi a bajod a heti 2 lábazásommal?:)
15/21 anonim válasza:
Csinálj csak egy felet normálisan és beszarsz, ennyit ér a 2 lábazásod.
16/21 anonim válasza:
Ha nem gond akkor megmondom neked hogy magyarország elsőszámú testépítőjének az edzője írta az edzéstervet a heti 2 lábedzésről:)
17/21 A kérdező kommentje:
ne veszekedjetek :) pls no....nem értem miert kell ezen az oldalon mindenert felkapni a vizet -.-
2011. júl. 23. 23:45
18/21 A kérdező kommentje:
jaj es milyen kajakat egyek?(konkretan h pl gyumolcs...)
2011. júl. 23. 23:47
19/21 anonim válasza:
Akkor kérdezd meg Tóth Danit hányszor edz lábat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!