Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit szóltok hozzá? Jó az...

Mit szóltok hozzá? Jó az edzéstervem?

Figyelt kérdés

Szevasztok 16 éves fiú vagyok.10 hónapja járok edzeni.Sokat erosodtem azóta igaz kívulrol ez még szerintem nem nagyon látszik.Most van egy új edzéstervem és ki szeretném róla kérni a véleményeteket:

Hetfo:Bicepsz és alkar gyakorlatok.Kedd:Has izom,hát izom és delta izom gyakorlatok.Szerda:mell izom es tricepsz gyakorlatok.Csutortok:bicepsz,alkar.Pentek:Has,hat,delta izom.Szombat:mell,tricepsz.

Csak komoly valaszok érkezzenek.Még annyit ide nem tudom de azert ide irom hogy meg mit sportolok:foci,box(de csak zsakkal),uszas(de azt csak ritkan),bicikli(ritkan)....magassagom:187 cm,suly:65 KG.Csak komoly valaszokat pls kosz.:)

2011. júl. 21. 15:13
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
65 kiló elég vézna 187 centihez.
2011. júl. 21. 15:24
 2/21 A kérdező kommentje:
tudom hogy az epp azert edzek :D meg a fociba se rossz ez a plusz edzes :D jobban eltudom lokni az ellenfelet meg tobbet birok futni szval tetszik ez a plusz edzes
2011. júl. 21. 15:31
 3/21 anonim válasza:
Láb edzés?:O Én 16 F vagyok és heti 2 lábedzés cask szólok és én is focizok meg futok;)
2011. júl. 21. 16:07
 4/21 anonim ***** válasza:
Nem tudsz rendesen edzeni se valószínű ennyi edzés múlttal, nem heti 2szer kéne erőltetni, hanem egyszer normálisan először. Amelyik edzéstervben nincs lábazás, azt nem lehet komolyan venni, így komoly válaszokat se nagyon várj.
2011. júl. 21. 16:25
 5/21 A kérdező kommentje:
lábedzés van foci edzésen épp elég :)
2011. júl. 21. 17:36
 6/21 A kérdező kommentje:
de amugy a terv jo szerintetek? ha nem pls indokot h tudjam miert nem jo!
2011. júl. 21. 17:37
 7/21 A kérdező kommentje:
G'sback nekem ugy ajanlottak,hogy heti két alkalom az ideális,vagy maximum 3.Utanna is olvastam ott is ugyanez allt.Vannak eredményeid abbol az 1 edzésbol(1edzes 1 izomcsoprtra egy heten)?Láb edzéshez annyit,hogy ahogy már mondtam focizok és az azért megerolteti a labaim,meg otthon is csinalok par gyakorlatot(foci,lab)....
2011. júl. 21. 17:41
 8/21 anonim ***** válasza:
Heti 2 nem ideális 3 meg már baromság kategória. De nem érted az alap problémát. Nem az edzéseket kéne megduplázni, hanem azon az 1 edzésen javítani, technikában, intenzitásban stb. és utána lehet felmenni heti 2re ha még akkor is úgy érzed nem elég, de akkor sem mindenből, max 1-1 lemaradottabb testrésznél. Focizás pedig teljesen más, mint egy rendes lábedzés.
2011. júl. 21. 17:53
 9/21 A kérdező kommentje:
nagyon orulok neki,hogy vannak normalis tagok is ezen az oldalon mint pl tik akik irtatok ide nekem....kosz a tanacsokat G'sback 10 honapja edzes utan dontottem hogy megduplazom,mert valahogy nem voltam elegedett magammal (igaz most se vagyok)...de annyi jo van ebben az uj edzestervben,hogy vegre van egy kis izomlazam is...meg nehezebb is ez az edzes...lab edzesre meg nincs nagyon lehetosegem csak foci edzesen meg max szoktam olyat is csinalni hogy vannak nekem otthon sulyok labakra es hogy azzal futok meg csinalok labdavezeto gyakorlatokat,cselezo gyakorlatkat...ha tudtok vmi jobb lab gyakorlatot akk pls irjatok meg koszi :)
2011. júl. 21. 22:41
 10/21 anonim ***** válasza:

10 hónap edzésmúlt ebben a sportban semmi ;) Adataidból kiindulva hidd el nem a heti 1 edzés a te problémád és nem fogsz izmosodni jobban a heti 2őzéstől. A gyakorlatok helyes végrehajtása se biztos hogy megy az intenzitás pedig szinte biztos, hogy nem az igazi. Nem cseszegetésből mondom, hanem mert ez az általános tapasztalat. Ha ezeken javítasz illetve az étrendeden sokkal többet használ, mint a heti 2 edzés mindenre.

Lábra guggolás, hajlító, feszítő gép, vádli.

2011. júl. 22. 06:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!