Üdv! Lábra edzek, guggolásokat csinálok hosszabb ideje és érzem h már nem bírák a térdeim rettentően fáj, mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 14:39
2/12 anonim válasza:
Rosszul csinálod... egyenes háttal addig guggolj, amíg a térded 90 fokban áll, majd amikor felemelkedsz ne nyújtsd ki a térded, mert az vágja tönkre a térdizületeidet. Csak addig ereszkegj fel amíg enyhén bevan hajlítva a térded... érzed majd hogy a combizmod tartja...
3/12 anonim válasza:
Milyen gyakorisággal csinálod a guggolásokat?
4/12 A kérdező kommentje:
14:49es válaszoló köszönöm! megpróbálok figyelni, és a az első komizonak is köszi, napi rendszereséggel csinálom a gugolásokat , 2 sorozat 25ös ismétlésekkel!
2011. júl. 21. 16:23
5/12 anonim válasza:
Néha pihenned is kéne! Tarts egy héten 1-2 pihenőnapot, az izmoknak szüksége van a regenerálódásra!
6/12 anonim válasza:
Bandázs? 150-160 alatt aki övet vesz meg bandázsozik az puding ;) Mindennap meg nem kell guggolni.
7/12 dirtboy válasza:
G,sback a tőled erősebbek meg azt mondják hogy aki 200alat használ az a puding,Kathi Béla 300nál vette fel a bandázst szóval te űberpuding vagy az ő szemében. Ha egyszer fáj a térde guggolásnál akkor mért ne vehetne fel bandázst ha az segít?
8/12 anonim válasza:
én sem használok 200hoz sem, de aki ahhoz használ az már megérthető ;) übernyomorék tuti az a baja, hogy túl nagy a súly és bandázs kell és nem az hogy minden nap guggol és valószínű rosszul.
9/12 dirtboy válasza:
Igen igazad van,de amikor írtam a bandázst még nem tudtam hogy minden nap lábazik mert azt az infót csak később közölte,akkor még csak annyit tudtam hogy fáj a térde azért javasoltam bandázst.De hogy aki 150-160 alatt övet használ az szerintem nem puding csak óvatos, meg gondolom ad egy biztos tartást neki az öv
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönök mindent választ!Valószinüleg rosszul csinálom... súlyom az nem nagy... csak a technika rossz megpróbálok oda figyelni, és tartani 1-2 pihenő napot! köszönöm a válaszokat
2011. júl. 21. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!