Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 3 hete minden este futok és...

3 hete minden este futok és pár napja rettentően fáj a lábam. Miért?

Figyelt kérdés
A sípcsontom környéki rész. Nem izomláz, hanem inkább ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor az embert jól sípcsonton rúgják és napokig fáj. Túlerőltettem? De más is fut minden nap ~ 3km-t és mégsem fáj neki.
2010. nov. 19. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Meg kell erősödnie a lábadnak.Először is még ne fuss,csak kocogj.Másodszor:nem kell minden nap,elég minden másnap.Harmadszor:ne km-ben mérd,hanem időre.Kocogj szépen kényelmesen 20 percet,később fél órát,1 órát,stb.
2010. nov. 19. 20:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Még ne fussak, csak kocogjak? De hát már 3 hete futok.
2010. nov. 19. 20:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Valószinüleg kemény talajon futottál és begyulladt a csonthártyád igazán sok mindent nem tudsz vele kezdeni majd szokja. probáj "puhán" talajt fogni(ne trappolj) sokszor 1 jó futó cipő is számít . Ne egyből futással kezd kocogj pár száz métert utána egy kis gimnasztika szerű bemelegítés is belefér és csak utána kezdj igazán futni
2010. nov. 19. 20:51
 4/6 anonim válasza:
Az én véleményem az mivel velem is volt ilyen, hogy ezt kikell pihenni pár hét alatt, addig ne fuss szerintem. Aztán meg csináld azt hogy gyorsabban futsz, mondjuk sprintelsz és ha nem birod pihensz, és megin sprintelsz, a végén meg nyújtasz.
2010. nov. 19. 23:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Megfelelő cipőd van? ne lapos talpú cipőben fuss, hanem futócipőben /ruganyos, magas talpú/
2010. nov. 20. 07:41
 6/6 anonim ***** válasza:

"De hát már 3 hete futok."

Mint írtam,pont ezért fáj a lábad.

2010. nov. 20. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!