Rettentően rosszul bírom a fekvőzést,70 kiló 168 centi vagyok. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
50 fekvő után már meg sem birom mozdítani a karomat egyszerüen úgy beáll... Pedig egyébként jó kondiban vagyok.2010. jan. 21. 17:27
1/4 anonim válasza:
50 már nem is rossz. Ha a karod fárad el legelőször akkor gyúrjál tricepszre.
2/4 A kérdező kommentje:
Ja igen :) Az kimaradt hogy megtartani nem nagyon bírom a fekvőtámasz tartást, mert majd le szakad a karom, érdekes módon ha tolom a fekvőket akkor ezt nem érzem. Hogy meg tudjam tartani ahoz mire kellene erősíteni? Kondi terembe nem akarok menni, heti 4 edzésem van. Amellett túl sok lenne.
2010. jan. 21. 17:43
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
hát szerintem ,se rossz az 50 -fekvő ,de ,ha ennyire nem bírod akkor erősíts tricepszre kevesebb fekvővel és egyre többet csinálj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!