Kisfiam rettentően nem bírja a porszívós orrszívót, leizzad, sír?
Így van (volt), de pár nap után teljesen megszokta.
Úgy állta, mintha misem történt volna. :)
Rájött, hogy jobb lesz neki.
Amikor először szívtam a fiamnak, annyira kiakadt, hogy vagy fél órát sírt utána. Meg volt győződve róla, hogy az életére török. Aztán megszokta. Igaz, nálunk van nagyobb tesó, és látta, hogy ő már maga kéri, mert úgyis mindig egyszerre betegek.
Mondjuk az első gyereket mindig le kellett fogni. Illetve ráültem, és magam alá gyűrtem a karjait is, hogy szabad legyen mind a két kezem az orrszíváshoz. De mindezt persze úgy adtam elő, hogy anya most lebirkózza a babát. Különben elszaladt, és nem tudtam neki kiszívni.
Mondani könnyű.;)
Majd ha meglesz a babád, más véleményen leszel. El sem tudod képzelni mekkora erő van egy babában/kisgyermekben ha valami ellen tiltakozni kell. Én is lefogtam a fiamat, de nem érte semmi lelki kár, 2 éves és most már saját magának szívja kis segítséggel.
Én is hallottam olyan gyerekekről, akik maguknak szívják.....
Az én fiam 22 hónapos, de még mindig nagyon rá kell készülnöm a szívásra, mert kitépi a kezemből a szívót és ordít.
Pedig mi is játékosan, megfelelő körítéssel csináljuk, szívjuk apának-anyának, ő is mutatja gép nélkül, hogyan kell, de ha akcióra kerül sor :(((
Húúúú, ez nálunk is tortúra!
7 hónapos a lányom, már 3x volt náthás és sokszor kell szívni neki. Már sok módon próbáltam, többek közt a védőnő által javasoltat is, de nem használ. :(
Lafogom a gyereket szorosan és gyorsan megcsinálom neki. Sír nagyon, de inkább emiatt sírjon, mint a középfülgyulladás miatt!
ha nagyobb lesz, remélem megérti, hogy érte és nem ellene van ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!