Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam rettentően nem bírja...

Kisfiam rettentően nem bírja a porszívós orrszívót, leizzad, sír?

Figyelt kérdés
Az egész egy nagy tortúra, pedig odaadtam neki, kipróbálta, látja, hogy a levegőt szívja a porszívó, nem fél, akkor érdeklődik, de ahogy elkezdődik a szívás, hát az rettenetes. Most náthás és néha éjjel is kel. Másnál is így van ez?
2011. nov. 3. 22:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Pontosan ugyan ezt akartam írni amit az előző írt! Lányom 10 hónapos.
2011. nov. 4. 10:21
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Az én kislányom is üvölt,forgatja a fejét közben,próbálom tartani,meg követni az orrszival...,hát érdekes az biztos.De muszáj csinálni,nem akarom,hogy arcüreggyulladása legyen,vagy ilyesmi.Mondjuk miután kipucolom az orrát utána rögtön vigyorog,úgyhogy nem hiszem,hogy trauma éri az orrszívás közben.
2011. nov. 4. 12:25
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát annak a védőnőnek vajon van gyereke? Egy pár hónapos gyerekkel nem lehet ész érvekkel célt érni. (Én vagyok az, aki ráült a gyerekre.) Nem lett lelki sérülése. Most 3,5 éves, és jön, hogy anya, szívjuk ki az orromat. Hiába mondom neki, hogy próbálja meg zsepivel, neki most már így kényelmesebb. Szóval nem lett debil, és nem is utált meg érte. És a kicsit muszáj durván lefogni, mert én jártam úgy, hogy elkapta a fejét, és majdnem kiböktem a szemét az orrszívóval. Szóval inkább ez, és legalább tényleg nem lesz beteg.
2011. nov. 4. 13:39
 14/16 A kérdező kommentje:
Az a babatanfolyamos tetszett, hát, ez tényleg abszolúte nem így megy az életben, kicsit eltérve a tárgytől, a szüléstanfolyamra emlékeztetett aminek sem volt sok köze a tapasztalathoz..áááá, beszélni hozzá meg abbahagyni, hát annak nem sok haszna van egy ilyen helyzetben, erősek a kicsik. Én az ágyon ülök terpeszben, a feje a térdeimnél, a lába a lábaim felé, a két keze pedig a lábaim alatt van, de még így is mozgatja a fejét, rázza, vagy próbálja kihúzni a kezemből ahogy a cső arra húz.
2011. nov. 4. 14:46
 15/16 anonim ***** válasza:

Én voltam a védőnős.

Hát nem tudom anyukák, de a sógornőm kipróbálta a kislányán a védőnős módszert, és igaz, hogy 1 hétig küzdöttek és minden nap alig tudott valamennyit kiszívni az orrából de a végén sikerült és nem sírt a gyerek és baja sem lett. Amúgy igen 2 gyereke van a védőnőnek.

Lehet, hogy nem minden gyereknél jön be, de egy próbát szerintem megér..:) Én legalább is úgy szeretném csinálni, nem úgy, hogy közben üvölt a gyerekem és fél tőlem:):(

2011. nov. 4. 16:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Gyereke válogatja.Lehet,hogy van olyan gyerek akire ezt szép szóval rá lehet venni,de ha nem akkor muszáj lefogni.És minél gyorsabb az anyuka annál jobb,mert a gyerek nem lovalja bele magát!És ilyenkor arra kell gondolni,hogy a gyereknek teszünk jót,mert inkább ez,mint az arcüreggyulladás,fülgyulladás!A lányom ebből kifolyólag másfél évesen megtanulta az orrát kifújni!
2011. nov. 4. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!