Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mire jó, ha futásnál betekerem...

Mire jó, ha futásnál betekerem magam? és ha jó, mivel? Fásli? Fólia?

Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 22:26
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen larvak, de hogy ebbe a faluba tobbet nem jovok az biztos. Megorulok itt, nem is vagyok onmagam. Ugy volt hogy megettem a csirket, az izenek semmi baja nem volt. Aztan a tesom beleharapott egy masikba es eszrevette hogy (bloaa) ott mozognak benne. De a sajatomban nem lattam semmit, vagy aa nemistudom. Olyan van hogy nem mindbe megy bele?

Istenem hat csak en lehetek ilyen szerencses, kepes voltam megenni azt a szart. Apukam adott palinkat mert az allitolag fertotlenit, hat majd meglatjuk.

Ja es Aczel, a multkor elfelejtettunk megnyugtatni. Na hat en most nem halok meg ezektol, akkor te tuti nem fogsz a nemalvastol :) egyebkent Bear Grills (igy irjak?) is ezt eszi, bar o sokkal durvabb :D

2011. júl. 15. 17:16
 32/37 anonim ***** válasza:

kösz nyuszi :) azóta amúgy alszom. ha nem, akkor nekem is itt van a pálinkám.

de a gyomorsavad is elég pusztító amúgy odabenn. és valóban ehető, a gondot az jelenti, hogy ahol ezek már elszaporodnak, ott kórokozó baktériumok is lehetnének. azok közül pedig van amit hiába itatsz le pálinkával (ami tényleg fertőtlenít) de a megtermelt méreganyagok még ott lesznek stb..

de valamiért én nagyon úgyhiszem, hogy nem lesz bajod.. ha a csirkének nem volt dögszaga, akkor nem lehettt olyan vészes - veszélyes. bár erre ne vegyél mérget azért, ragaszkodj a friss húshoz.

hát, kitartást továbbra is.

2011. júl. 15. 17:27
 33/37 anonim ***** válasza:

Húb*zmeg ezt még a legnagyobb ellenségemnek se kivánom ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá

Remélem azért megmaradsz :D

A pálesz meg tényleg jó reá, nekem is van a fiókomban egy üres Nicolaus vodkás üveg osztálykirándulásról emlék :D

2011. júl. 15. 21:41
 34/37 anonim ***** válasza:
üress.. az sokat fertőtlenít :D
2011. júl. 15. 21:42
 35/37 anonim ***** válasza:
Elrágcsálom az üveget :D
2011. júl. 15. 21:55
 36/37 anonim ***** válasza:
jó hozzáállás!
2011. júl. 15. 22:05
 37/37 anonim válasza:

Gyerekek, ezen olyan jót nevettem! :DDDD

(Bocsi, de ezt muszáj volt ideírnom. xd)

2015. jún. 22. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!