Mire jó, ha futásnál betekerem magam? és ha jó, mivel? Fásli? Fólia?
A fólia a leghatékonyabb. A fásli kicsit hagyja lélegezni a bőrt :S és azt ugye senki sem szeretné...
Betekered az egész tested fóliával csak az orrod és a szemed hagyod ki. Így a legjobb, én is így fogytam 1hét alatt 12kilót. Akkor kell betekerni az egész tested hogyha mindenhonnan akarsz fogyni. Ha pl csak a hasadról akarsz fogyni akkor csak a hasadra valahogy ragaszd fel a fóliát. Ha szeretnél az oldalhájból is fogyni akkor tekerd körbe magadon a hasadnál és a derekadnál. Ha combról akarsz fogyni akkor csak a combod tekerd be. Szóval mindig ott kell betekerni ahonnan épp fogyni akarsz. Egyébként ez a helyi zsírégetés.
A gyorsabb fogyás érdekében több réteget is ajánlott tekerni.
az előző valami orbitális baromságot írd.. kezdve azzal, hogy ott tekerd be ahol fogyni akarsz...
ha fogyni akarsz akkor fuss kényelmes tempóban, amit bírsz akár 40 percen keresztül tartani, ugyanis, ha túl lassan mész minimális a fogyás, ami lelombozó, ha túl gyorsan mész nem jut elég oxigén a szervezetedbe, és a zsír lassabban ég
ha megtaláltad a kényelmes tempót, akkor jó úton vagy a fogyáshoz, ezen kívül még kell az elszántság, hogy heti 3szor 4szer megismételd
76%! Kikérem magamnak! Én így fogytam helyi zsírégetéssel csak fenékről. Alsógatyát sem vettem ám fel csak a fóliával tekertem be. De az elszántsággal egyetértek az a fő.
Amúgy kérdező, mi a célod a fóliával? Fogyás?
nem ért ide el a barátunk, úgyhogy én mondom most:
Napi 10 szem danabol sokat dobna a fogyókúrán!
danabol :D
bocibuu.. ma miért nem vagyok bunkó kedvemben? pedig akkor szépeket írnék ám.
mi az hogy helyi zsírégetés? még az elején legalább azt hittem hüly.éskedsz, de már egy kissé kételkedem ebben.
mi köze a szervezet tartaléktápanyag felhasználásának bármilyen betekeréshez (ruhához)? semmi. az energiaigénytől függ leginkább, és hogy ezt mennyire fedezi a táplálkozás. kb. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!