Létezik olyan fólia, ami vékony, esetleg öntapadós, színes (esetleg kicsit átlátszó), és tükörre, üvegre, vagy fémre lehet rakni?
Igazából nem tudtam hova írjam, de az a helyzet, hogy a telefonom (kinyithatós) előlapjáról nagyon durván elkezdett lepattogna a festék, és múltkor egy nagyobb darabnál megfigyeltem, hogy ilyen fólia szerű, és amúgy a színes alatt meg ilyen tükrös rész van... és arra gondoltam, hogy nem lehetne-e azt bevonni valamivel. Majd még lehet, hogy fordítva (ezt a kérdésbe írva) is kiírom, további ötletekért. :)
Lehet, hogy valami fújós festékkel is lehetne...
Sokfajta fólia van, barkácsboltban kapsz, de mind le fog jönni róla.
Szerintem kapsz hozzá előlapot,nem tudok olyan telefonrólamihez ne kapnál. Ha mégse,akkor rendelj a neten. És simán rápattintod.
Nos igen, a következő probléma, hogy több kérdést is olvastam, amik arról szólnak, hogy hogyan vegyék le erről a telefonról az előlapot... és válaszokat nem találtam,
se valami leírást, semmit... hát nem tudom, végül is csak jobb lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!