Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyire hatásos, ha futáshoz...

Mennyire hatásos, ha futáshoz betekerem magam fóliával?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, így könnyebb izzadni, ezáltal fogyni is. De volt aki azt mondta, hogy azzal csak "pillanatnyi" vízveszteséget érünk el, amit az ivással pótolunk ugyanúgy..
2011. jan. 17. 17:14
 1/7 anonim ***** válasza:

izzadás nem= fogyás

így van: ...."pillanatnyi" vízveszteséget.....

2011. jan. 17. 17:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Üdv!

Használd ezt az oldalt, mert sokan fognak segíteni, többségük valóban jól. Úgy gondolom szükséged lehet rá!

Az izzadással nem fogysz, fennt írták.

A tartalék tápanyagot (zsírszövetet) kell majd feldolgoznod úgy, hogy közben kevesebb energiát vigyél be mint amennyit felhasználsz (lemozogsz)

Rengeteg leírás van itt ilyen témában, ha futsz pl. tedd azt intervallumosan. meg ilyen céllal minden mást is, én úgy tudom, hogy ez a legjobb edzés erre a célra.

2011. jan. 17. 18:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, most biztos nagyon tudatlannak fogok tűnni de mi az az intervallumos futás? :$
2011. jan. 17. 19:10
 4/7 anonim ***** válasza:
2011. jan. 17. 20:24
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

Hajrá! :)

és nem tűnsz tudatlannak, csak bátran használd a keresőt!

2011. jan. 17. 23:40
 6/7 anonim ***** válasza:
semennyire.
2011. jan. 18. 02:52
 7/7 anonim ***** válasza:

amúgy nem kizárt, hogy fólia miatt lecsökken a hőleadásod, túlmelegszik a tested, és elájulsz.

Nagyon vigyázz ilyenekkel!

előbb tényleg kérdezz itt, vagy akár tőlem priviben is, de vannak húzós dolgok edzésekben amik veszélyesek lehetnek.

2011. jan. 18. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!