Mire jó, ha futásnál betekerem magam? és ha jó, mivel? Fásli? Fólia?
Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 22:26
21/37 anonim válasza:
B*zmeg aki ebben a szövegkörnyezetben nem vágta le, hogy poén, az egy ufóember.
22/37 anonim válasza:
én nem alszom, nem vágok semmit :D
23/37 anonim válasza:
Arról van szó aki azt mondta, hogy nyuszi lekoxozta a vitamint...
24/37 anonim válasza:
Na udv mucsajrocsogerol. Itt rohadok egy 20 lakosu faluban aram es viz nelkul. Kiderult, hogy csak 10 napot maradunk, de ettol meg a nomad eletkorulmenyek nem nekem valok azthiszem :D Raadasul a Jozsi bacsi boltjaban csak zsomle, csipsz meg FHM magazin van, ugyhogy a kajalast sem igazan tudom betartani (foleg hogy se huteni, se fozni nem lehet)... ezek tartanak eletben (nem tudok linkelni): Metallica - The Unforgiven, Ocoai - Lunoir. na de sebaj, nem veletlen a mondas, hogy ami nem ol meg az megerosit :D
25/37 anonim válasza:
kitartást Mucsajröcsögén :D
gondolj bele milyen vadállat erős és szívós leszel mire visszatérsz!
27/37 anonim válasza:
FUJ BASSZUS FUJ BASSZUS az Erzsi nenitol kaptunk sult csirkecombot es en megettem egyet es en nem vettem eszre (csak a batyam) de TELE VOLT LARVAKKAL!!!!!! most mi a szart lehet csinalni?? Nem viccelek es bocsibocsi tudom hogy senkit nem erdekel de muszaj kiirnom magambol meg amugy is itt megy a forum.
MEGETTEM EGY CSOPORT LARVAT BASSZ*MEG!!! Es tudom hogy nem de megis ugyerzem hogy itt mozognak a gyomromban :( nem szarok a bogaraktol amugy, nem zavar ha 20 ize maszkal a labamon vagy a fejemre esik 50, na de ha bennem van az nagyon durva... Most mit csinaljak komolyan?
28/37 anonim válasza:
Aj istenem itt panikolok. Mindjart befejezem az irogatast es komolyan bocsanat de szerintetek lehet ettol bajom?
29/37 anonim válasza:
Hát én ezt nem tudom elhinni... Milyen lárvák, légy? Beköpte a légy vagy mi a f*szom?
30/37 anonim válasza:
fuuuu az annyát! én mint élelmiszermérnök (leendő..) és az élelmiszerbiztonságról ott nem hallottak? húst hítve tárolunk stb. meg ha lárva kikel rajta akkor mikrobák is szaporodnak... hát, kitartást kívánok és erős gyomrot. egyébként legfeljebb plusz fehérje. ment már a fórum a hangya fehérjéről vagy légylárva fehérjéről mert nagyobb fehérjetartalmuk van mint a sima húsoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!